Fiskeauktion i Thorsminde

92 andre oplevelser

Foto: Emil Spangenberg

Oplevelsesfesten fortsætter! Se alle 100 oplevelser til "1 ud af 100 oplevelser i pinsen".

Fårup Sommerland
Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er Nordjyllands største forlystelsespark, der tilbyder sjov og spænding for hele familien. Med en bred vifte af forlystelser, vandland og naturskønne omgivelser er det det perfekte sted for en actionfyldt dag udendørs

Klumpfisk og børn ved Nordsøen Oceanarium
Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium

Dyk ned i dybderne af spændende akvarier og lad dig fascinere af de mystiske skabninger, der kalder havet deres hjem.

Gokart i Action House i Løkken
Action House, Løkken

Action House

Gokart for hele familien, Virtual Reality, lasergame, bowling, kæmpe legeland og meget mere. Action House har et hav af hæsblæsende oplevelser for hele familien.  

Fun Art Blokhus
Fun Art Blokhus

FunArt

Dyk ned i en verden af sjov og konkurrence på Fun Art Blokhus! Udforsk et enormt aktivitetsområde på 9 hektar, hvor du kan prøve kræfter med en række spændende og unikke aktiviteter, herunder fodboldgolf, minigolf, krolf, discgolf og petanque.

Vandland, Skallerup Seaside Resort
Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort ved Vesterhavet tilbyder indkvartering fra hyggelige feriehuse til luksuriøse lejligheder. Med strand, aktiviteter som ridning og surfing, samt wellness i spaen, er det det perfekte sted for en ferie med familien.

Surfere på vej i vandet
Destination Nordvestkysten

SurfPro

 

SurfPro i Vorupør tilbyder spændende surfingoplevelser ved Vesterhavet. Med kurser og udstyrsudlejning for alle niveauer, er det det perfekte sted for både nybegyndere og erfarne surfere. Oplev spændingen ved at surfe i det kraftfulde Vesterhavets brusende bølger med SurfPro.

Strandingsmuseet Thorsminde
Nordvestkysten

De Kulturhistoriske Museer

Dyk ned i en verden af historiske eventyr hos Holstebro Kulturhistoriske museer. Oplev Danmark for flere hundrede år siden på de levende museum, Hjerl Hede, gå på opdagelse i gamle sømænds fortællinger på Strandingsmuseet og udforsk de mange spændende udstillinger på Holstebro Museum.  

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish