Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Fårup

Velkommen til Hotel Fårup, et fortryllende familiehotel midt i Danmarks Sjoveste Skov. Det 4-stjernede hotel er mere end bare et sted at overnatte - det er en portal til eventyr og oplevelser hos både børn og barnlige sjæle.

Fra det øjeblik, I træder ind på hotellet, omfavner skovens charme jer. Ægte træer pryder receptionsområdet, og et "levende" elghoved skaber en stemningsfuld atmosfære i hotellets restaurant. Skovens magi fortsætter på alle de tematiserede værelser, hvor børnene kan drømme sig væk i køjesenge, der giver fornemmelsen af at bo i en hyggelig træhytte. Et fuglehus pryder væggene, og "blade" omfavner brusekabinerne, hvilket giver en unik forbindelse til naturen.

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og byder på fantastisk udsigt over søen, Orkanen, Falken og skoven.

I Hotel Fårups restaurant kan hele familien både nyde lækker frokost og aften eller slappe af med en kop eftermiddagskaffe i det hyggelige og rolige atmosfære. Efter en god nats søvn kan I stå op til en stor morgenmadsbuffet inden dørene åbnes ind til parkens mange rutsjebaner. 

Bemærk, at adgang til Hotel Fårup og restauranten kræver køb af billet til Fårup Sommerland.

Er i mere til campingferie kan I glæde jer til en helt unik overnatning ved Danmarks Sjoveste Skov på Fårups campingplads, Skovbrynet! I år kan I endda overnatte i trætoppene og bo i de nye trætophytter og vågne op midt i skoven med en fantastisk udsigt til stjernerne.

Hotellets faciliteter

Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotel-restauranten, et lækkert indendørs loungeområde, en udendørs spiseterrasse samt indendørs- og udendørs legeplads, boldbane og aktivitetsområde. Der er 53 værelser på hotellet.

Eksklusiv adgang

Bor man på hotellet, har man direkte adgang til alle de dejlige oplevelser, parken byder på - man har desuden eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt til Golf Øen både morgen og aften.

Konferencer, møder og fester i skoven

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

I har også mulighed for at holde jeres næste møde eller konference på Hotel Fårup. Samtidig er der mulighed for at gå ud i parken og få både sjove og hyggelige legestunder med kolleger med vores teambuilding, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne.

Åbningstider:

Se Fårup Sommerlands åbningstider her.

 

Certificeringer:

Hotellet blev i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel af det verdenskendte rejse-site, TripAdvisor.

Det 4-stjernede konferencehotel er Green Key-certificeret og har Det Økologiske Spisemærke i sølv.

I 2021 blev hotellet desuden en del af Statens Møde- og Konferenceaftale - den såkaldte SKI-aftale.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish