Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Fårup

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.

 

I 2016 slog Fårup Sommerland dørene op til det hyggelige 4-stjernet hotel. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel af det verdenskendte rejse-site, TripAdvisor. Det 4-stjernede konferencehotel er Green Key-certificeret og har Det Økologiske Spisemærke i bronze. I 2021 blev hotellet desuden en del af Statens Møde- og Konferenceaftale - den såkaldte SKI-aftale

I fællesområderne er skoven en integreret del af hele stemningen med rigtige træer i receptionsområdet samt et ”levende” elghoved på væggen i restauranten. Skovtemaet er trukket med ind på værelserne - eksempelvis er børnenes seng en køjeseng, hvor de får en fornemmelse af at bo i en træhytte, der er fuglehus på væggen samt ”blade” på brusekabinen.

Hotel Fårup ligger midt inde i Fårup Sommerland og har udsigt over både skov, sø og masser af rutsjebaner. Her kan hele familien nyde et lækkert måltid både til frokost og aften - eller snuppe eftermiddagskaffen i den hyggelige og rolige atmosfære.

Vær opmærksom på at man kun har adgang til Hotel Fårup og restauranten ved at købe billet til Fårup Sommerland.

Hele året tilbyder Hotel Fårup herudover moderne faciliteter til konferencer, møder og fester for både private og erhverv. Se alle mulighederne og lokaler på hjemmesiden.

Hotellets faciliteter

Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotel-restauranten, et lækkert indendørs loungeområde, en udendørs spiseterrasse samt indendørs- og udendørs legeplads, boldbane og aktivitetsområde. Der er 212 sengepladser på hotellet.

Eksklusiv adgang

Bor man på hotellet, har man direkte adgang til alle de dejlige oplevelser, parken byder på - man har desuden eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt til Golf Øen både morgen og aften.

Konferencer, møder og fester i skoven

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

I har også mulighed for at holde jeres næste møde eller konference på Hotel Fårup. Samtidig er der mulighed for at gå ud i parken og få både sjove og hyggelige legestunder med kolleger med vores teambuilding, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne.

Åbningstider:

Se Fårup Sommerlands åbningstider her.

Priser:

Familieværelser fra 850 kr. 

 

Certificeringer:

Green Key
ReFood
Det Økologiske  Spisemærke i bronze

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish