Gå til indhold
Tversted Strand par

Ferie for 2 ved Nordvestkysten

Foto: Csaba Labancz

Jyllands nordvestkyst byder på vild natur, gastronomi i særklasse og masser af kulturoplevelser. Oplagt for livsnydere, der vil bruge sommeren på at blive genforelsket i Danmark.

Par i naturen

Naturoplevelser ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

“Nordvestjylland er et mekka for par-ferier. Hvis man ønsker at forkæle sig selv og sin rejsepartner, er der alle tænkelige muligheder – uanset om man er til klassiske badehoteller, sommerhusferie i klitterne eller fleksible Bed & Breakfast-steder”

Den jyske nordvestkyst er som skabt til dig, der vil væk fra den travle hverdag og ud og skærpe sanserne og få nye oplevelser. Området fra Thorsminde og helt op til Hirtshals rummer en række hyggelige badebyer og brede hvide sandstrande som Blokhus, Løkken, Lønstrup og Tversted, der myldrer med sommerliv, kunsthåndværkere, shoppingmuligheder og gode spisesteder.

Længere vestpå ligger Slettestrand-Thorupstrand, Klitmøller-VorupørThyborøn og Thorsminde, og her skifter miljøet fra livlige badebyer til hyggelige, historiske feriesteder, hvor fiskeriet gennem mange år har haft en stor betydning og sat sit præg på stederne. Her kan du stadig den dag idag se og opleve de maritime miljøer.

Læs mere om de 9 stærke feriesteder

Solnedgang-parferie

Foto:Destination Nordvestkysten

9 stærke feriesteder

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish