Gå til indhold
Tversted Strand par

Ferie for 2 ved Nordvestkysten

Foto: Csaba Labancz

Jyllands nordvestkyst byder på vild natur, gastronomi i særklasse og masser af kulturoplevelser. Oplagt for livsnydere, der vil bruge sommeren på at blive genforelsket i Danmark.

“Nordvestjylland er et mekka for par-ferier. Hvis man ønsker at forkæle sig selv og sin rejsepartner, er der alle tænkelige muligheder – uanset om man er til klassiske badehoteller, sommerhusferie i klitterne eller fleksible Bed & Breakfast-steder”

Den jyske nordvestkyst er som skabt til dig, der vil væk fra den travle hverdag og ud og skærpe sanserne og få nye oplevelser. Området fra Thorsminde og helt op til Hirtshals/Tversted rummer en række hyggelige badebyer og hvide sandstrande som Blokhus, Løkken, Lønstrup, der myldrer med sommerliv, kunsthåndværkere, shoppingmuligheder og gode spisesteder.

Længere vestpå ligger Slettestrand-Thorupstrand, Klitmøller-VorupørThyborøn og Thorsminde, og her skifter miljøet fra livlige badebyer til hyggelige, historiske feriesteder, hvor fiskeriet gennem mange år har haft en stor betydning og sat sit præg på stederne. Her kan du stadig den dag idag se og opleve de maritime miljøer.

Læs mere om de 9 stærke feriesteder

Solnedgang-parferie

Foto:Destination Nordvestkysten

Par i naturen

Naturoplevelser ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

Stærke feriesteder

Hirtshals surf
Ferie i Hirtshals og Tversted
Nordvestkysten Thorsminde Sommer
Thorsminde
Lønstrup, Kera Moda
Ferie i Lønstrup
Par på den danske nordvestkysten
Ferie i Løkken
Blokhus, strand, strandhus, badehus, sømærke
Ferie i Blokhus
Mountainbike Slettestrand
Slettestrand & Thorupstrand
Par på stranden
Thyborøn
Dreng løber ved huse i Klitmøller
Thy

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish