Sømærke Blokhus

Persondatapolitik

Foto: Destination Nordvestkysten

- - - - - - - - - 

Når du benytter Destination Nordvestkystens hjemmeside indsamler og behandler vi en række informationer i forbindelse med nyhedsbreve og statistik. Personoplysninger er de informationer, der kan henføres til dig som person.

Nyhedsbreve

Ved tilmelding til vores nyhedsbreve giver du samtykke til, at vi må bruge disse informationer:

  • Navn
  • Mailadresse
  • Virksomhed
  • Kommune


Destination Nordvestkysten bruger MailChimp som platform til udsendelse af nyhedsbreve. MailChimp er et amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA.

Dit abonnement kan du til enhver tid afmelde igen via link nederst i nyhedsbrevene. Herefter vil du blive komplet slettet fra systemet.

Destination Nordvestkysten har indgået en databehandleraftale med MailChimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Du kan læse mere om Privacy Shield-aftalen her.

Google Analytics

Destination Nordvestkysten bruger  Google Analytics til statistik og forbedring af vores hjemmeside. Der indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, en anonymiseret IP-adresse, der løst angiver en geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og opbevares hos Google i 24 måneder.

Sikkerhed

Destination Nordvestkysten tager datasikkerhed meget seriøst og har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samle statistik og give dig den bedst mulige oplevelse med brugen af vores hjemmesider. Derudover kan vi lejlighedsvist vise dig annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Destination Nordvestkysten sletter dem, når de ikke længere er nødvendige - f.eks. når du afmelder nyhedsbrevet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik og målretning af indhold.

Destination Nordvestkysten benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Destination Nordvestkysten anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes og få dem slettet eller redigeret. Henvendelse herom kan ske til Destination Nordvestkysten via kontaktoplysningerne nedenfor.

Ønsker du at klage over Destination Nordvestkystens behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage klage til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Destination Nordvestkysten
Skeelslundvej 99
9440 Aabybro

E-mail: info@visitnordvestkysten.dk