Gå til indhold
Børn spiller bold ved stranden

Familieferie ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

Tag på en skøn ferie ved Nordvestkysten med hele familien. Her er mulighederne for ferie på børnenes præmisser optimale, og der er ikke langt mellem oplevelserne. Tag på stranden og dyp fødderne i Vesterhavet, leg i klitterne og afslut med en lækker is - det er det rene ferieparadis.

Surf i Løkken

Foto:Niclas Jessen

Bare børneferie ude Vestpå

Herude Vestpå. Langt fra alt. Kommer du tæt på det der betyder mest. Her er der tid til nærvær på børnenes præmisser, og der er et hav af muligheder for aktiviteter i jeres ferie. Naturen ved Nordvestkysten byder på masser af udendørs aktiviteter, og noget for enhver smag. Tag ungerne med på "sommerskole" - og lad dem lære at surfe på bølgen blå eller lad dem prøve en mere primitiv ferieform, med overnatning i shelter og med cyklen som transportmiddel rundt i landskabet. Hos Nordvestkystens feriecentre får du udover de mange faciliteter, som badeland, legeland og sportsfaciliteter, også mulighed for at nyde Vesterhavet lige ved døren.

 

Fårup Sommerland

De største attraktioner for børn

Foto: Fårup Sommerland

Bare badeferie ude Vestpå

Ferie ved Nordvestkysten er fantastisk. Her oplever du Vesterhavets mange "ansigter", hvor du den ene dag ser solen gå ned i horisonten i de flotteste omgivelser og et hav der ligger blikstille, for næste dag at mærke vindens rusken og bølgernes enorme kræfter, når de slår ind på stranden. Vesterhavet er skønt hele året, men den typiske badeferie om sommeren hvor familien tilbringer hele dagen på stranden, med solbadning, en eller flere friske dukkerter, en madkurv og en is til dessert - det står som de fleste, som den HELT rigtige sommerferie. Her er mulighederne mange, og langs hele Nordvestkysten er det de brede hvide sandstrande, du møder. 

Fang krabber ved molerne, tag på ravsafari i Thyborøn, og lær at finde rav på stranden. Eller mød sælerne i deres naturlige element på en sjov sælsafari, der er mange måder at tilbringe sin tid på, når man er på badeferie ved Vesterhavet.

Mere om badeferie ude Vestpå

Foto:Destination Nordvestkysten

Aktiv ferie for børn

Holder man ferie med børn, er der tid til de aktiviteter, som man ellers aldrig når. Ofte giver det gode minder i rygsækken, når de fx får lov at komme en tur på hesteryg eller en sjov kanotur gennem landskabet. På mange campingpladser tilbydes minigolf, hvor der skal sættes et par timer af til en sjov familiedyst. Børnene vil også elske at komme med på tur ud i skoven, måske for at samle bær og urter, eller bare nyde udsigten fra Rubjerg Knude Fyr, hvor der også er rig mulighed for at få brændt krudtet af op og ned ad de enorme sandbunker. Også ved Svinklovene finder du en fabelagtigt udsigt, og går du en tur gennem den 100 år gamle klitplantage, er der god mulighed for at se både råvildt og kronvildt. Ikke langt derfra ligger Gateway Blokhus, hvor der både findes en stor naturlegeplads, gode bålpladser og shelters, hvis man har mod på at overnatte i naturen. En anden sjov og anderledes måde at overnatte med børn i naturen, finder du ved Borbjerg Mølle Kro. Her kan du leje safaritelte, hvor du overnatter lige ved en sø og kan besøge de dyr, de har på stedet.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish