Gå til indhold
Børn spiller bold ved stranden

Familieferie ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

Tag på en skøn ferie ved Nordvestkysten med hele familien. Her er mulighederne for ferie på børnenes præmisser optimale, og der er ikke langt mellem oplevelserne. Tag på stranden og dyp fødderne i Vesterhavet, leg i klitterne og afslut med en lækker is - det er det rene ferieparadis.

Bare børneferie ude Vestpå

Herude Vestpå. Langt fra alt. Kommer du tæt på det der betyder mest. Her er der tid til nærvær på børnenes præmisser, og der er et hav af muligheder for aktiviteter i jeres ferie. Naturen ved Nordvestkysten byder på masser af udendørs aktiviteter, og noget for enhver smag. Tag ungerne med på "sommerskole" - og lad dem lære at surfe på bølgen blå eller lad dem prøve en mere primitiv ferieform, med overnatning i shelter og med cyklen som transportmiddel rundt i landskabet. Hos Nordvestkystens feriecentre får du udover de mange faciliteter, som badeland, legeland og sportsfaciliteter, også mulighed for at nyde Vesterhavet lige ved døren.

Holder man ferie med børn, er der tid til de aktiviteter, som man ellers aldrig når. Ofte giver det gode minder i rygsækken, når de fx får lov at komme en tur på hesteryg eller en sjov kanotur gennem landskabet. På mange campingpladser tilbydes minigolf, hvor der skal sættes et par timer af til en sjov familiedyst. Børnene vil også elske at komme med på tur ud i skoven, måske for at samle bær og urter, eller bare nyde udsigten fra Rubjerg Knude Fyr.

Fang krabber ved molerne, tag på ravsafari i Thyborøn, og lær at finde rav på stranden. Eller mød sælerne i deres naturlige element på en sjov sælsafari, der er mange måder at tilbringe sin tid på, når man er på badeferie ved Vesterhavet.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish