Dreng spiser is

Familieferie ved Nordvestkysten

Foto: FlyingOctober

Tag på en skøn ferie ved Nordvestkysten med hele familien. Her er mulighederne for ferie på børnenes præmisser optimale, og der er ikke langt mellem oplevelserne. Tag på stranden og dyp fødderne i Vesterhavet, leg i klitterne og afslut med en lækker is - det er det rene ferieparadis.

Topattraktioner ved Nordvestkysten

Skab uforglemmelige minder og timevis af sjov sammen på nogle af Nordvestkystens største attraktioner. Fx Action House med et væld af sjove og hæsblæsende aktiviteter, Fårup Sommerland med forlystelser for enhver smag og Nordsøen Oceanarium, hvor børn kan udforske undervandsverdenen. 

Flere store attraktioner

Der er meget mere endnu!
Udforsk alle de andre store attraktioner ved Nordvestkysten, som er det rene mekka for eventyrlysne familier. 

Se alle attraktioner her

 

Rubjerg Knude fyr, Lønstrup

Naturen, den bedste legeplads

© VisitNordvestkysten
Foto: Flying October

Bare børneferie ude Vestpå

Herude Vestpå. Langt fra alt. Kommer du tæt på det der betyder mest. Her er der tid til nærvær på børnenes præmisser, og der er et hav af muligheder for aktiviteter i jeres ferie. Naturen ved Nordvestkysten byder på masser af udendørs aktiviteter, og noget for enhver smag. Tag ungerne med på "sommerskole" - og lad dem lære at surfe på bølgen blå eller lad dem prøve en mere primitiv ferieform, med overnatning i shelter og med cyklen som transportmiddel rundt i landskabet. Hos Nordvestkystens feriecentre får du udover de mange faciliteter, som badeland, legeland og sportsfaciliteter, også mulighed for at nyde Vesterhavet lige ved døren.

Holder man ferie med børn, er der tid til de aktiviteter, som man ellers aldrig når. Ofte giver det gode minder i rygsækken, når de fx får lov at komme en tur på hesteryg eller en sjov kanotur gennem landskabet. På mange campingpladser tilbydes minigolf, hvor der skal sættes et par timer af til en sjov familiedyst. Børnene vil også elske at komme med på tur ud i skoven, måske for at samle bær og urter, eller bare nyde udsigten fra Rubjerg Knude Fyr.

Fang krabber ved molerne, tag på ravsafari i Thyborøn, og lær at finde rav på stranden. Eller mød sælerne i deres naturlige element på en sjov sælsafari, der er mange måder at tilbringe sin tid på, når man er på badeferie ved Vesterhavet.

 

Tag hele familien med på og rejs grønnere med Nordjyllands Trafik

Læn dig tilbage, slap af, og brug den grønne rejsetid på at glæde dig til uforglemmelige oplevelser ved Nordvestkysten!

Nordjyllands Trafikselskab, trafik, NT, bus

Planlæg din rejse med NT her

Foto: Nordjyllands Trafikselskab

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish