Action house - gokart
Action House - børnebowling

Action House Løkken

Slå dig løs i et af verdens største gokartcentre, udforsk tre etagers lasergame, oplev verdens bedste Virtual Reality og meget mere!

Sjov for hele familien - 364 dage om året

Hvem er gutternes ukronede gokartkonge, familiens VR-minister og venindernes Lasergame-dronning? Få det afgjort i Action House i Løkken! 

Oplevelser nok til en helt dag

I Action House Funcenter i Løkken venter der sjove aktiviteter. Tag familien eller vennerne under armen og forbered jer på flere timers sjov og oplevelser. I det 11.030 m2 store funcenter kan I konkurrere i gokart, bowling og lasergame, eller udforske nye verdener i virtual reality. Med en proppet aktivitetsudvalg er der nok actionpacked oplevelser til at fylde en helt dag for både små og store eventyrer. 

Når sulten melder sig

Det kræver et solidt måltid at kunne give den gas på gokartbanen, nedlægge zombier på et forladt slot og vise hele venneflokken eller familien, hvem den ægte lasergame-master er. Midt i Action House er der rig mulighed for at tage en pause fra strabadserne og nyde et solidt måltid og en forfriskning i den hyggelige restaurant. På udvalgte datoer er der en overdådig buffet med lækre retter for enhver smag.  

Tag bussen til Action House Funcenter i Løkken med NT

Nordjyllands Trafikselskab, trafik, NT
Nordjyllands Trafikselskab

Nemt, hurtigt og bekvemt! Hop på bussen til Action House Funcenter Løkken med Nordjyllands Trafikselskab og bliv kørt lige til døren. 

Mens du rejser grønnere kan du jo samle kræfter til dagens konkurrencer, lave væddemål om frokost i restauranten eller bare lade batterierne op til en spændende dag i spændingens tegn.

Var du på udkig efter dem her?

Bowling
Action House - børnebowling
Legeland
Action House - legeland
Gokart
Action House - børnegokart
Lasergame
Action House - Lasergame

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish