Gå til indhold
©  Foto:

Action House - Virtual Reality

Virtual reality har revolutioneret spilverdenen og givet spillere mulighed for at træde ind i en helt ny verden. Med VEX Adventure er spiloplevelsen blevet endnu mere vild og spændende! Det er verdens førende og bedste VR-system, der giver spillerne mulighed for at samarbejde og konkurrere med op til seks spillere. Oplev det hos Action House i Løkken!

 

For børnefamilier er der et spil, hvor man skal samle diamanter, og med månespil kan man nu også bruge hænderne til at udforske og interagere med den virtuelle verden. Hvis man er mere til udfordringer og action, kan man prøve det spændende escaperoom-spil Lunar Escape eller zombiespillet, hvor man har 24 minutter til at klare hele oplevelsen.

Med VEX Adventure får man en totaloplevelse, hvor man kan mærke, høre og dufte alt omkring sig, og selv vind og varme kan man opleve. Det er som at være i en helt anden verden, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Man kan desuden sidde i sin egen sofa med en kold øl og grine af de andre spillere, mens de udforsker den virtuelle verden. Og med løbende nye spil og opgraderinger er der altid noget nyt at opleve. Så hvis man vil have en helt unik spiloplevelse, er VEX Adventure hos Action House det helt rigtige valg.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish