Rundrejsen Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Foto: Fårup Sommerland

I Nordjylland findes Danmarks ældste sommerland, som ligger helt ude i skoven. Her får du mindeværdige oplevelser, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser. 

Midt imellem Blokhus og Løkken, kun et stenkast fra stranden og omgivet af skov, ligger Fårup Sommerland - et prisbelønnet sommerland ude i skoven. Fårup Sommerland er en af Danmarks største turistattraktioner med over 60 spændende forlystelser. Parken byder på en bred vifte af vilde og sjove oplevelser for både de eventyrlystne og de vandglade i familien.

Velkommen til Fårup Sommerland 2024

Glæd jer til vilde nyheder, grin og uforglemmelige øjeblikke for hele familien. Sæt kryds i kalenderen når Fårup Sommerland igen åbner Danmarks sjoveste skov d. 26. april 2024

En helt Aquapark for store og små vandhunde 

I Fårup finder man Danmarks største Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der er opvarmet til 27 grader. Du kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen. Og nu bliver det endnu vildere! I sommeren 2024 åbner Aquaparken nemlig op for ikke mindre end to nye kæmpestore vandrutchebaner, et nyt børnevandland og nye omklædningsfaciliteter.

Fønix i Fårup Sommerland

FØNIX

Danmarks absolut største, højeste og hurtigste rutsjebane

FØNIX
Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane findes i Fårup Sommerland. Fønix stiger 40 meter op mod himlen - og breder sig smukt ud i skoven - på Danmarks længste loop-bane. Fønix er ubetinget den hurtigste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen! Fønix kan prøves af fartglade gæster helt ned til 120 cm. 
Fønix er Danmarks mest prisvindende rutsjebane med hele 4 priser i 2022! 

Fart, sjov og hygge for både store og små

Skoven byder på oplevelser for hele familien. De yngste kan fx snuppe en tur i Den Røde Baron, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskine. Én anden af børnenes favoritter i Fårup er Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane eller Saven, som kører både forlæns og baglæns! 

Fårup er meget mere end sjove rutsjebaner. Man kan også boltre sig med fx hoppepuder, talrige trampoliner, hesteridning, minigolf, kanofart, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Og så er Fårup fremfor alt hygge og ægte skovstemning!  

Ridetur, Fårup, Fårup Sommerland, Hest

På hesteryg i Danmarks Sjoveste Skov

Tag med på en fantastisk oplevelse, når Fårup Sommerlands islandske heste rider ud i den grønne skov omkring Fårup. Kom med på forskellige rideture, som passer til både erfarne og uerfarne ryttere. Til de små gæster er der mulighed for at komme med på en træktur rundt i skoven.

Fårups islandske heste er rolige, pålidelige og vant til børn, så der er garanti for en sjov oplevelse uanset erfaringsniveau. Alle ture er i følge med en erfaren guide, som kender både hestene og området omkring Fårup særdeles godt.

Tag bussen til Fårup Sommerland med NT

Nemt, hurtigt og bekvemt! Hop på bussen til Fårup Sommerland med Nordjyllands Trafikselskab og bliv kørt lige til døren. Mens du rejser grønnere kan du jo bruge tiden på at planlægge Tour de Fårup, lave væddemål om flest ture i Fønix eller bare lade batterierne op til en fed dag i parken.

Nordjyllands Trafikselskab, NT

Se rejseplanen til Fårup Sommerland her

© Nordjyllands Trafikselskab
Foto: Nordjyllands Trafikselskab

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish