Gå til indhold
Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Foto: Fårup Sommerland

I Nordjylland findes Danmarks ældste sommerland, som ligger helt ude i skoven. Her får du mindeværdige oplevelser, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser. 

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser, Aquaparken og de mange fede events gratis.

Oplev efteråret i Fårup Sommerland

Når årstiderne skifter og naturen maler med efterårets smukke farvepalette, forvandles Fårup Sommerland til en imponerende Høstfest som også danner rammerne om det magiske Lysfald.  

Høstfest i Fårup Sommerland

Rundrejsen 
Skovens mindste gæster kan godt begynde at glæde sig! (Og det kan mor og far, Fårup-nostalgikere, kaffe-drikkere, is-elskere og pandekage-fans faktisk også!) 

Årets nyhed er en splinterny stor karrusel i to etager, og med god adgang til kørestolsbrugere. Rundrejsen bliver en nostalgisk trip-down-memory-lane med brudstykker af Fårups historie i toppen af karrusellen og så skabes der forhåbentligt en masse nye minder på Rundrejsen. Den flytter ind ved siden af Motorbøllen, og hele området omkring får en gevaldig overhaling med nyt sandkassemiljø, og nyt legeområde til de mindste, ny stor isbutik og nyt spiseområde!

Rundrejsen Fårup Sommerland

Nyhed 2023: Rundrejsen

Et nostalgisk trip-down-memory-lane!

Bo midt i Danmarks sjoveste skov

Hvem drømmer ikke om, at vågne op lige midt i parken med en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken – klar til dejlige oplevelser? Fårup Sommerlands eget hotel - Hotel Fårup - er et 4-stjernet familiehotel tematiseret i ægte fårupsk skovstemning, som ligger op til hygge, leg og afslapning for hele familien.  Er man ”blot” gæst i parken, er man mere end velkommen til at slå et smut forbi hotellet og opleve den hyggelige og rolige atmosfære. Hotellets restaurant er naturligvis åben for både park- og hotelgæster.

Fønix i Fårup Sommerland

FØNIX

Danmarks absolut største, højeste og hurtigste rutsjebane

FØNIX
Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane findes i Fårup Sommerland. Fønix stiger 40 meter op mod himlen - og breder sig smukt ud i skoven - på Danmarks længste loop-bane. Fønix er ubetinget den hurtigste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen! Fønix kan prøves af fartglade gæster helt ned til 120 cm. 
Fønix er Danmarks mest prisvindende rutsjebane med hele 4 priser i 2022! 

Fårup Sommerland

Events 2023

Klik og se dem alle her

Foto: Fårup Sommerland

Fart, sjov og hygge for både store og små

Skoven byder på oplevelser for hele familien. De yngste kan fx snuppe en tur i Den Røde Baron, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskine. Én anden af børnenes favoritter i Fårup er Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane eller Saven, som kører både forlæns og baglæns! 

Fårup er meget mere end sjove rutsjebaner. Man kan også boltre sig med fx hoppepuder, talrige trampoliner, hesteridning, minigolf, kanofart, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Og så er Fårup fremfor alt hygge og ægte skovstemning!  

Rideture i naturen

Fårup har 35 islandske heste, som gæster både kan prøve inde i forlystelsesparken og komme med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Vi tilbyder forskellige rideture, som passer til både erfarne og uerfarne ryttere. Til de små gæster er der mulighed for at komme med på en træktur rundt i skoven.

Fårups islandske heste er rolige, pålidelige og vant til børn, så der er garanti for en sjov oplevelse uanset erfaringsniveau. Alle ture er i følge med en erfaren guide, som kender både hestene og området omkring Fårup særdeles godt. 

Tag bussen til Fårup Sommerland med NT

Nemt, hurtigt og bekvemt! Hop på bussen til Fårup Sommerland med Nordjyllands Trafikselskab og bliv kørt lige til døren. Mens du rejser grønnere kan du jo bruge tiden på at planlægge Tour de Fårup, lave væddemål om flest ture i Fønix eller bare lade batterierne op til en fed dag i parken.

Nordjyllands Trafikselskab, NT

Se rejseplanen til Fårup Sommerland her

© Nordjyllands Trafikselskab
Foto: Nordjyllands Trafikselskab

En helt Aquapark for store og små vandhunde 

I Fårup finder man også Danmarks største Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der er opvarmet til 27 grader. Du kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen. Man kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Frem med badetøjet! 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish