Grøn oplevelse
©  Foto:

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium byder på spændende eventyr under havoverfladen. Mød de legesyge sæler og stimevis af havdyr. Året rundt er der sjove aktiviteter for hele familien både ude og inde

  • et besøg værd i al slags vejr!
  •  

6 millioner liter vand… og meget mere….. 

Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 6000 m2 udendørs, 75 store og små akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Dyk helt ned på havets bund, kravl rundt om skibsvraget, fang krabber med de bare hænder og mærk naturens kræfter. Lad dig imponere af det gigantiske Oceanarium med hele 4,5 mio liter havvand og tusinder af fisk i stimer, hajer, rokker og tunfisk. Klap en søstjerne på ryggen, stå ansigt til ansigt med en sæl og søg efter Nordsøens guld. Der venter store HAV-oplevelser både ude og inde.

Fodringstider i Oceanariet                                                        

Endelig er klumpfiskene tilbage på Nordeuropas største akvarium!

Mød de helt særlige fisk og se dem blive fodret i det 4,5 mio liter store Oceanarium.

Havets kæmper og nuttede rovdyr
I ”Hvalforskerhytten”, er der mulighed for at udforske hvalforskerens spændende verden og lære en masse om de hvaler der findes i de danske farvande. I dette område finder du også det imponerende 17,4 meter lange skelet fra finhvalen der strandede i Blokhus i 2016.
Mød Danmarks største rovdyr, sælerne, tæt på i det store udendørs anlæg, og endnu tættere på i den 12 meter lange undervandstunnel. Udfordre familien i den interaktive sæludstilling.

Sælfodring - se tiderne her                                               

Nordsøens Jægere
Tag på eventyr igennem Nordsøens fødekæde, hvor du møder alt lige fra det mindste plankton til de største rovdyr på den imponerende BIG OCEAN WINDOW, Skandinaviens største interaktive skærm, hvor store hvaler, fiskestimer og farlige hajer udfolder sig. Oplev også den helt nye involverende sæludstilling, hvor du kommer helt tæt på Danmarks største rovdyr.

3 unikke akvarier!
I udstillingen indgår 3 nye akvarier hvor du kan se både gopler, stimefisk og rovfisk på helt tæt hold. Den unikke udformning af akvarierne, bygget igennem 2 etager, giver en helt særlig sanseoplevelse!

Smag på Nordsøen
På vores spisesteder serveres velsmagende enkle fiskeretter, varieret efter årstidens fisk og skaldyr – friskfanget, sundt og bæredygtigt! Du kan naturligvis også medbringe din egen madpakke.

Mest for børn       
Med et rejsepas med sjove opgaver i hånden, kan børnene udforske hver en krog af udstillingen. Ekspeditionen består at 10 forskellige destinationer i Nordsøen, og der hører et stempel med hvert sted. Når børnene har fundet de 10 stempler uddeles et diplom og et klistermærke.

Ud under åben himmel

Oplev det nye, lækre udendørsområde Ved Fyret, med flotte grønne arealer, kuperet terræn og en soppebæk med rigelig plads til både leg og afslapning. Nyd madpakken i et af de seks shelters udstyret med bænke og borde.                                                                                        

Køb et minde med hjem                                            
Nordsøens shop indeholder et væld af souvenirs, gaveartikler, bøger og meget andet. Kig ind og lad dig friste af de spændende varer.

Åbningstider

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish