Surfkursus Klitmøller
Westwind

Aktiv påskeferie ved Nordvestkysten

Er du til aktiv ferie, kan du med fordel vælge at holde din påskeferie ved Nordvestkysten. Her kan du vandre, cykle eller ride i de mange, skønne naturområder, surfe på Vesterhavet eller køre landevejene tynde på en Puch Maxi. Herude vestpå er der aktive påskeoplevelser for enhver.

Covid-19 info

Der tages forbehold for at visse aktiviteter/steder kan være lukket grundet COVID-19 restriktioner. Vil man være sikker på ikke at køre forgæves anbefales det at man kontakter det pågældende sted før et besøg.

 

Ridning i Lønstrup
Saga Heste
Vandring på Kystsporet
Kystsporet
Mød naturen i Han Herred
Mød Naturen
Oplev Han Herred til fods

Tag med Mød Naturen på guidede vandreture i Han Herred og bliv klogere på områdets natur, egnens historie og biodiversitet. Mød Naturen tilbyder bl.a. en morgentur, hvor I får lov at opleve, når skoven vågner, og en sanketur med frokost over bål, hvor I selv får lov at tilberede de råvarer, I finder på jeres vej.

Maxitours Holstebro
MaxiTours
Maxi med mælkekasse

Det er ren nostalgi, når Hedevang Outdoor inviterer på guidet Puch Maxi tur i Thyborøn eller det øvrige Vestjylland. Få en sjov og anderledes oplevelse med alt hvad der hører sig til på sådan en tur: Hjelm, mælkekasse på bagsmækken og rævehalen der vifter i vinden. 

Surfer Klitmøller
Surfers paradise

Nordvestkysten har for længst gjort sig bemærket på sine surfspots. Særligt Cold Hawaii, som strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Strækningen har hele 31 registrerede surfspots, heriblandt Klitmøller og Vorupør. Længere nord på, i Løkken, ligger et af landets bedste surfspots for begyndere. Er du mere til f.eks. SUP eller kajak, er forholdene ved de forskellige surfspots også til det.

Mountainbike Slettestrand
Slettestrand
MTB-spor ved Nordvestkysten

Er du til fart over feltet kan du prøve kræfter med en eller flere af destinationens mountainbike-ruter. Tag f.eks. en tur på det 14 km. lange MTB-spor i Tornby Klitplantage, som bl.a. tager dig igennem det fantastiske klitlandskab langs Vesterhavet, eller begiv dig ud på Danmarks længste spor, som findes i Klosterheden Plantage. Du kan også teste dine MTB-skills i noget af landets flotteste og mest udfordrende terræn i Slettestrand. 

Ridning ved stranden
Skallerup Ridecenter
På ridetur med Skallerup Ridecenter

Tag med Ridecenter - Skallerup Seaside Resort på ridetur i smuk og varieret natur gennem fredede indlandsklitter, skov- og strandområder. Ridecenteret tilbyder guidede ture på islandske heste hele året rundt og arrangerer både ture for børn og voksne. Ridecenteret er en del af Skallerup Seaside Resort og holder til på dyregården, som ligger 1,5 km. fra feriecenteret.

Kystsporet
Bike With Us
Cykelferie langs Vesterhavet

BikeWithUs tilbyder cykelrejser langs den jyske vestkyst. Her er alt timet og tilrettelagt for dig, så du har tid til at nyde din cykelferie til fulde. En cykelferie med BikeWithUs inkluderer bl.a. overnatning, morgenmad, færgebilletter og kort over ruten. Du har mulighed for at vælge mellem en 3-dages eller 4-dages tur, som strækker sig fra hhv. Vedersø Klit til Nørre Vorupør og Vedersø Klit til Hanstholm.

Kitesurfing ved Handbjerg Marina
Handbjerg Marina
Vandsport ved Handbjerg Marina

Handbjerg Marina er en ø-marina, hvor vindforholdene er helt optimale til diverse vandsportsaktiviteter. Ved marinaens grejbank kan du leje SUP-boards og forskellige slags kajakker, alt efter behov, samt tilhørende udstyr. Forholdene gør bl.a. at Handbjerg Marina også er et attraktivt sted for kitesurfere. 

Vandring i Nationalpark Thy
Vandreruter i Nordvestjylland

Nordvestkysten gemmer på fantastiske naturskatte, som bestemt er et besøg værd, hvis du holder din påskeferie i området. Her er utallige vandreruter, som giver dig mulighed for at opleve naturen på egen hånd. Du kan bl.a. tage på vildmarksvandring i Nationalpark Thy, vandre ad Nordsøstien, der er en del af den i alt 5000 km. lange North Sea Trail, eller gå i de smukke omgivelser omkring historiske Stubbergård Sø. Der tilbydes vandreture med guide som pakkeløsninger i flere områder.

VestEvent Landroversafari
Outnature
Vestkystsafari i Landrover

I Løkken kan du tage med OutNature på Vestkystsafari, hvor I cruiser langs kysten i en Landrover. Her kan i enten komme en tur nord på mod bunker batteriet, eller mod syd hvor vandløbene forceres. Den guidede tur byder på fortællinger om kysten og dens spændende historie.