VisitNordvestkysten
MTB Nordvestkysten

På cykeltur ved Nordvestkysten

Oplev naturen på to hjul, når du tager cyklen med på ferie ved Nordvestkysten. Tag en stille og rolig cykeltur ad smukke stier, eller en mere krævende rute for de mere erfarne cyklister.

Kør f. eks. ad Limfjordsruten, som bringer dig forbi de hyggelige havnebyer ved Limfjorden og hvor du kan gøre stop ved et af de mange gode spisesteder med udsigt over fjorden og med lokale specialiteter som østers og muslinger på menukortet. Små færger fragter turister frem og tilbage mellem Limfjordens øer, men du kan også krydse Limfjorden via de mange broer.

Har du brug for hjælp til at planlægge og din cykeltur, så er BikeWithUs et nyt koncept, hvor du kan nyde cykelturen og oplevelserne uden alt det praktiske planlægning. Her får du hele programmet tilrettelagt, på en skøn tur fra Vedersø Klit til Hanstholm.

Vil du med "Højt over havet"? Så er Panoramaruten af samme navn et godt bud på en perfekt cykeltur, hvor du på en 44 km lang rute kommer igennem et smukt istidslandskab med masser af bakker, seværdigheder og udsigt til hav og land.

Find flere cykelruter

Liste
Kort