Thyborøn Havn
Natursti Øen Thorsminde
Hvornår vil du på ferie?
Luk

Thorsminde - Thyborøn og Nordvestjylland

Herude Vestpå. Midt på Vestkysten, hvor havet sætter sit særlige aftryk på landskab og sjæl. Du har svært ved at tage herfra. Roen og mågeskrigene minder dig om noget vigtigt, og tiden går i dvale. Øjet kan strække sig langt, og du mærker friheden, når du trækker vejret dybt og puster ud. 

Turforslag

Aktiviteter indenfor 1 times kørsel

Attraktioner indenfor 1 times kørsel

Særlige oplevelser i Thorsminde og Thyborøn

MAXI Tours

Foto: Nordvestkysten

Iskunsten i Thyborøn

Foto: Lars Mørch

Spisesteder

Overnatning i Thyborøn-Thorsminde området

Begivenheder

Vandring ved Nordvestkysten

Med vandresko og rygsæk på tur ved Nordvestkysten

Thyborøn

Thyborøn – en aktiv fiskerby med stolt historie

Thorsminde

Hvor hav og fjord mødes

Top 5 hemmelige must see Thyborøn

Vi har udvalgt 5 steder, som du måske normalt ikke ville finde.  Det er steder med skøn natur og gode fortællinger, hvor du kan holde god afstand til ...

Inspiration til busgæster

Foto: VisitNordvestkysten

Geopark Vestjylland

Foto: VisitNordvestkysten

Naturpark Nissum Fjord

Foto: VisitNordvestkysten

Natur - oplevelser omkring Thorsminde - Thyborøn

Den storslåede natur byder på imponerende klinter, et brusende Vesterhav, vide hedeområder, plantager og hundeskove , blide fjorde med hyggelige jolle- og lystbådehavne , kulturhistoriske mindesmærker som Oldtidsvejen og et væld af fantastiske cykel - og vandreruter .

Skaberkraft ved Thorsminde - Thyborøn

Lyset ved havet er noget særligt. Her er højt til himlen. Det har inspireret kunstnere til alle tider. Tag på rundtur til gallerier og kunsthåndværkere . Besøg Bovbjerg Fyr og Hornvarefabrikken. Lav dit eget ravsmykke. Udforsk Iskunsten. Lad børnene udfolde deres kreative talenter.

Kulinariske oplevelser i Thorsminde-Thyborøn

Lokalt dyrkede råvarer, friskfangede fisk og skaldyr, restauranter, gårdbutikker, bryggerier og lokale smagsoplevelser – kort sagt lækker mad lige efter dine smagsløg!

Afslapning omkring Thorsminde - Thyborøn

Frås i den gode luft. Træk vejret dybt ind. Pust ud. Gentag. Det er godt at få pulsen ned. Besøg de mange aktiviteter, der har specielle tilbud til børn: Klap en fisk. Udforsk og forstå Vesterhavets enorme kræfter. Bad på en sikker strand. Nyd livet. Og hinanden.

Meet the Locals omkring Thorsminde - Thyborøn

Få ægte lokale oplevelser når du besøger området. Lokale fortællere og værter guider dig til de bedste lokale steder. Kom ind bag kulissen og få et indblik i anderledes og autentiske livsformer. Kort sagt: Meet the Locals!

Kulturhistorie omkring Thorsminde - Thyborøn

Det Nordvestjyske område bugner af vidnesbyrd om menneskers liv og færden. Fra fortidsminder som gravhøje langs Oldtidsvejen , over gamle idylliske vandmøller til klosterruiner og landsbykirker af kulturhistorisk interesse. På grund af de mange strandinger kaldes området Jernkysten.