Hotel Thinggaard

Hoteller ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

Nordvestkysten er hjemsted for et væld af skønne hoteller, som alle har et mål om at skabe de bedste rammer for dig og dine på jeres ferie.

I Nordvestjylland er der gode råd for at skabe unikke ferieminder væk fra vante omgivelser. Området byder nemlig på storartet natur, historiske seværdigheder og et væld af aktivitetsmuligheder, som er værd at opleve under jeres ferieophold. Som prikken over i’et kan i bo på et eller flere af hotellerne ved Nordvestkysten, der sørger for at i hverken skal tænke på madlavning eller rengøring for en stund. Her kan i nyde hinanden, slappe af og holde fri.

Hotel Nørre Vosborg

Find dit hotelophold ved Nordvestkysten

Foto: Holstebro Turistbureau

Hotelophold for par

Et hotelophold er en god måde hvorpå man som par kan koble af fra en travl hverdag derhjemme, og i stedet fokusere på at skabe mindeværdige oplevelser sammen. Her kan i for en stund få familie- og arbejdsliv på afstand og bare være jer. Hvis i er til Vesterhavets susen og en tur i bølgen blå kan i f.eks. tage til Hotel Løkken strand. Er i derimod mere til historisk atmosfære og unikke, gastronomiske oplevelser, er Nørre Vosborg ved Vemb oplagt at tage til.

 

Hotelophold for hele familien

For børnefamilien er et hotelophold også en mulighed. Giv ungerne en oplevelse udover det sædvanlige og besøg Hotel Fårup, som ligger midt i Fårup Sommerland med udsigt til skov, sø og rutsjebaner. I bedste Fårup-stil er stemningen og skovtemaet fra parken ført videre på hotellet, hvilket kun kan efterlade jer med en wauw-oplevelse, når i tager derfra.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish