Strandhotellet Blokhus

Foto: Destination Nordvestkysten

I Nordjylland findes der et badehotel, som tager dig tættere på Vesterhavet i Blokhus. Her er plads til at værne om hinanden og udforske den skønne natur som omgiver hotellet.

Et lækkert badehotel

I Nordjylland findes badehoteller i en klasse for sig, her finder du Strandhotellet, som med få hundrede meter vil tage dig til den brede hvide sandstrand i Blokhus. Her kan du trække stikket og nyde din kaffe i den hyggelige gårdhave. Strandhotellet emmer af luksus og er oplagt, hvis du ønsker at opleve den klassiske badehotels stemning. Hotellet er indrettet med høje træpaneler, lyse rum og vigtigst af alt smukke tapeter, som vil tage dig tilbage i tiden. 

Restaurant Blå_Strandhotellet Blokhus

Foto:Destination Nordvestkysten

Restaurant Blå

Du finder gastronomiske oplevelser i Strandhotellets Restaurant Blå, hvor omgivelserne spiller en afgørende rolle for menuen. Med få hundrede meter til Vesterhavet, betyder det at havets delikatesser har en plads på menukortet. Lokalt opdrættet kød og økologisk grønt fra lokale avlere er også i fokus på menuen. I sommerhalvåret kan du nyde din frokost i gårdhaven, ellers indbyder det skønne orangeri også til en bid mad. 

Forkælelse på Strandhotellet i Blokhus

På Strandhotellet finder du en lækker wellness afdeling, hvor der er plads til at værne om hinanden og nyde den romantiske stemning. Du kan glemme hverdagens stress og travlhed i hotellets pool og sauna. Du vil opleve, at der på Strandhotellet er fokus på at forkæle både krop og sind, hvor wellness afdelingen vil lade dig mærke roen, som Nordjylland har. Hvis du ønsker at få pulsen op, kan du træne i de smukke omgivelser i Strandhotellets fitness afdeling.

Genfind den indre ro og energi med wellness

strandhotellet blokhus

Foto:Destination Nordvestkysten

Wellness på Strandhotellet Blokhus

Foto:Destination Nordvestkysten

Mere end et skønt badehotel

På Strandhotellet kan du også afholde møder eller konferencer, hvem ønsker ikke at arbejde i smukke omgivelser? Dertil er det også muligt at afholde selskaber som konfirmation eller bryllup på det skønne hotel. Der er mulighed for at anvende den flotte pavillon i gårdhaven, hvor kreativiteten kan få frit spil eller lej hele hotellet og skab en anderledes ramme for jeres konference. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish