Villa Vest Badehotel Lønstrup

Villa Vest Badehotel

Foto: Destination Nordvestkysten

Her i det nordjyske findes det gamle idylliske fiskerleje, Lønstrup. Her ligger Villa Vest, som tidligere hed Lønstruphus Badehotel. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, som giver plads til nærvær og fordybelse.

Villa Vest - tidligere Lønstruphus Badehotel

Restaurant Villa Vest og Villa Vest Badehotel  befinder sig i hver sin ende af byen og sætter rammerne om en uforglemmelig sanseoplevelse i Nordjylland. Selve gåturen mellem de to steder er uforlignelig smuk, og hver især tilføjer de en ny facet til ferien for turisterne. Badehotellet er lokaliseret i byens hjerte, og med dets antikke indretningsstil og lyse og hyggelige værelser er Villa Vest Badehotel indbegrebet af ro, balance og afslapning. Restaurant Villa Vest ligger side om side med havet, hvor der serveres mad i verdensklasse, mens man nyder udsigten. Fra restauranten kan man se ud på de arkitektoniske perler af sommervillaer, som er bygget omkring 1. verdenskrig, og som ligger gemt i klitterne. Maden er af højeste kvalitet og tilberedt udelukkende med lokale råvarer – man kan se det hav, hvor fisken er fanget, og kødet kommer fra dyr, der selv har græsset langs med vandet; nogle er endda af egen avl. Når man har spist sig mæt i gourmetmad, kan man slentre langs med Vesterhavet og nyde den fantastiske solnedgang.

Villa Vest Restaurant

Foto:Destination Nordvestkysten

shopping

Foto:Destination Nordvestkysten

Lønstrup by

Romantisk er ordet, der indfanger Lønstrup by med dets små vindbidte fiskerhuse, kunsthåndværkernes værksteder og adskillige krinkelkroge. De små gul- og hvidkalkede huse står tæt langs den snoende vej, og man kan finde mange små gallerier, glaspusterier, keramik- og smykkeværksteder samt kvalitetsforretninger inden for dame- og herremode. Ind imellem dukker et lille butikstorv op og danner en hyggelig oase i byens tætte midte, hvor turisterne nyder en kold pilsner eller en varm kop kaffe og ser menneskerne gå forbi.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish