Overnat i naturen

Foto: Destination Nordvestkysten

Overnatning i det fri er en fantastisk naturoplevelse for dig, som elsker naturen, og alt den beriger os med. Læs med her, hvor du finder inspiration til din næste overnatning i den Nordvestjyske natur.

Sov side om side med naturen

Leder du efter det perfekte udendørs overnatningsspot, så vil du med garanti finde nogle fantastiske bud på det her. Ved Nordvestkysten finder du mange shelters og naturlejrpladser midt i den skønne natur. Her kan du være sikker på at få en særlig overnatningsoplevelse, hvor du sover side og side med naturen og får rig mulighed for at mærke en ro, som du ikke finder andetsteds. 

Typisk vil der være faciliteter som bålplads og toilet ved den enkelte plads. De fleste pladser er gratis, men nogle kræver dog en lille sum penge for overnatning. Det er desuden vigtigt at du tjekker op på, hvorvidt du skal booke din overnatning, trods det er en gratis plads. Det og meget mere kan du finde informationer om her.

Liste
Kort

HejCamp - shelters, tipier og træhytter

Overnat i naturen: Shelters og teltpladser ved Nordvestkysten.

 

 

Læs mere
101 Glamping Thy
Foto: 101 Glamping

101 Glamping Thy

Glamping - Eksklusiv overnatning i Nationalpark Thy.

Læs mere
Sevel Lejrplads
Foto: VisitHolstebro

Sevel Lejrplads

Sevel Lejrplads har et lækkert bålhus med indbygget shelter beliggende i idyllisk område tæt på Hjerl Hede. Indkøb: 0,2 km.

Pladsen ligger midt i Sevel by og er nabo til campingpladsen.

Læs mere
Shelterplads i Uggerby Klitplantage
Foto: Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning

Shelterplads i Uggerby Klitplantage

I Uggerby Klitplantage finder du flere shelter-pladser hvor man kan overnatte gratis. Nyd naturen og den rolige stemning i skoven. 

Læs mere
Tvis Kloster Lejrplads
Foto: Holstebro Turistbureau

Tvis Kloster Lejrplads

Hvor Tvis Å løber ud i Storå finder du en af de lejrpladser, der er lavet til åens kanosejlere. Den primitive lejrplads ligger i læ mellem træerne, hvor der er etableret shelters, borde/bænke og grill...

Læs mere
Shelter Klim Bjerg
Foto: VisitJammerbugten

Shelter Klim Bjerg

Lejrpladsen
Du befinder dig på et naturområde ejet af Jammerbugt Kommune. Lejrpladsen kan ikke reserveres og fungerer efter først til mølle princippet. Max. 2 overnatninger.

Hvis shelteren er optaget ...

Læs mere

Shelterplads i Tversted Klitplantage

Tilbring natten under åben himmel og besøg shelterpladsen i Tversted Klitplantage. Nyd områdets faciliteter og vågn op til skovens lyde. 

Læs mere

Find flere shelters og naturlejrpladser

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish