Husby Klitplantrage Ruten

Oplev Nordvestkysten om efteråret

Sensommer Jammerbugt

Efteråret ved Nordvestkysten

Når sommeren går på hæld, bladene falder af træerne og mørket falder på tidligere og tidligere - så er der tid til hygge i et dejligt sommerhus eller på et skønt hotel ved Nordvestkysten, hvor du kan bruge tiden på at lade op med skønne naturoplevelser eller en aktiv ferie. Men Nordvestkysten er mere end gåture langs stranden. Tag et par dage ud til et skønt ophold med wellness, golf, kunst- og kulturoplevelser, på et weekendophold eller en miniferie for 2. Eller hvad med at forkæle hele familien med en skøn familieferie, hvor der er tid til fordybelse og skønne fælles oplevelser. 

Efteråret ved Nordvestkysten er foranderligt og forunderligt, og du sætter selv dagsordenen og tempoet for dine oplevelser.

Ferie for to ved Nordvestkysten

Foto: Niclas Jessen

Ferie med familien

Foto: Niclas Jessen

Begivenheder i efteråret

Foto: Handbjerg Marina

Tips til en skøn efterårsferie

Wellness ved Nordvestkysten

Sauna på stranden eller en dag med total afslapning i luxuriøse omgivelser? Wellness er mange ting, og udvalget på Nordvestkysten er stort.

Oplev kunsten ved Nordvestkysten

Ved Nordvestkystens kunstnere finder du helt unikke kunstværker og udvalget er stort.

Overnatning

Hvilken type overnatning passer dig bedst? Ved Nordvestkysten finder du alt fra dejlige sommerhuse og campingpladser til hyggelige familieferier til hoteller og kroer til parferier med den du holder af.

Sjov for børn i efterårferien

I uge 42 er skolerne lukket og børnene holder en velfortjent efterårsferie. Så er der et pusterum fra hverdagen, hvor der kan være brug for at lade batterierne op, og skabe gode fælles oplevelser. Og der er ingen tvivl om at børn i alle aldre vil elske en ferie hvor der er plads til både afslapning, og tid med aktiviteter i familiens nærvær. Man behøver ikke tage langt væk hjemmefra for at opleve den ægte feriestemning. Du kan fx besøge et feriecenter i nogle dage, hvor der er massevis af aktiviteter for børn, eller tage i sommerhus ved Vestkysten, og opleve Vesterhavets enorme kræfter, når vinden rusker. En gåtur hvor man leder efter rav i strandkanten, eller en tur i skoven på jagt efter svampe, er aktiviteter der hører efteråret til. Bare husk at slutte af med en varm kop kakao og et spil ludo ved brændeovnen bagefter, så er der en dejlig afslappet feriefornemmelse i kroppen.

Står vejrudsigten på regn og rusk hele ugen, kan der godt blive brug for en plan B, og her er der heldigvis også rig mulighed for sjove aktiviteter. En tur i biografen eller i svømmehallen giver nogle gode timers underholdning. Find flere indendørs aktiviteter for børn.