Van Camping i Hanstholm

Camping sur la côte nord-ouest

Foto: Mette Johnsen

Gør jer klar til at få én på opleveren, når I tager på roadtrip i autocamper langs Nordvestkysten. På siden her finder I et turforslag, som tager jer op gennem Nordvestjylland, hvor I vil opdage de mange perler, området har at byde på.

Ferie for alle

Langs Nordvestkysten finder du campingpladser, der inviterer til en uforglemmelig ferie med charmerende hytter og teltpladser. Her kan du vågne op til fuglesang og den friske havbrise, som giver din dag en helt særlig start.

Camping - par
Bulbjerg
Rubjerg Knude

Autocamperplads Handbjerg Marina

Jeres tur starter ved den sydligste del af Limfjorden, hvor I overnatter på autocamperpladsen ved Handbjerg Marina. Her får I den skønneste udsigt over lystbådehavnen og Venø Bugt. Området her har fantastiske forhold, hvis I er til vandsport som kitesurfing eller kajakroning. Har I lyst til en udflugt, er Frilandsmuseet Hjerl Hede kun en kort køretur væk. 

Autocamperplads ved Nr. Nissum Håndbryg

Fortsætter I vestpå, kommer I til turens næste overnatningsstop, som er på autocamperpladsen ved Nr. Nissum Håndbryg. Et stykke syd for autocamperpladsen ligger Klosterheden Plantage - et perfekt spot til en vandretur eller en tur på MTB. Tager I en afstikker ud til kysten, kan I opleve fantastiske Bovbjerg Klint, hvor I kan nyde en kop kaffe og en bid mad ved fyret.

Autocamper Nordvestkysten

03

Vorupør Camping

Turens tredje stop tager jer til Thy, hvor I overnatter på Vorupør Camping og er i centrum af det populære surfområde, Cold Hawaii. På turen til Vorupør skal I med færgeovergangen fra Thyborøn til Agger, hvorefter I kører op gennem den sydlige del af Nationalpark Thy. Mens I er i Vorupør kan I bl.a. prøve kræfter med surf og besøge det naturskønne område ved Bøgsted Rende.

Svinkløv Camping

Jeres roadtrip fortsætter mod Jammerbugten, hvor Svinkløv Camping ligger. Her er I omgivet af storslået natur, som i den grad indbyder til aktive naturoplevelser. Test f.eks. jeres MTB skills i Slettestrand eller tag på vandretur i det skønne område ved Fosdalen. Godt 25 minutters kørsel fra campingpladsen ligger Thorupstrand og, i nærheden heraf, det enestående fuglefjeld Bulbjerg.

Hirtshals Camping

Kører I nord på, når I frem til turens sidste stop, som er på Hirtshals Camping, hvor I skal overnatte med Hirtshals Fyr som nærmeste nabo. Herfra kan I tage på tur langs kysten og bl.a. prøve kræfter med surfing i Løkken, tage på udflugt til Rubjerg Knude Fyr og opleve Lønstrup Klint. Er I til fart over feltet, kan I begive jer ud på mountainbike i Tornby Klitplantage. 

Uanset hvilken campingplads i Nordvestjylland du vælger, vil du være omgivet af smukke landskaber og uendelige muligheder for eventyr. På mange pladser finder du minigolfbaner, hvor du kan nyde et spil i aftensolen, og swimmingpools, der indbyder til en dukkert på varme dage. Du kan leje cykler og køre langs kysten, mens du tager det betagende landskab ind.

Hvis I drømmer om den autentiske campingoplevelse, er der også steder, der tilbyder leje af campingvogne, hvor I kan vågne op og tage morgenkaffen under åben himmel.

Van Camping i Hanstholm
Badning - Thy
Kystvejen autocamper

Med så mange aktiviteter at vælge imellem er det umuligt at kede sig. Forestil dig at vandre gennem frodige skove, surfe på bølgerne eller blot sidde ved bålet og høre historier under stjernerne. Camping ved Nordvestkysten byder på både ro og eventyr – den perfekte kombination for en uforglemmelig ferie.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish