Familie i sommerhus ved Nordvestkysten

Feriehusudlejning ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

Langs Nordvestjyllands 250 kilometer lange kyststrækning ligger et utal af feriehuse, der året rundt danner base for danske og udenlandske gæsters ferieophold.

Ferie i sommerhus er ferie med frihed. Her er der plads til at nyde den særlige vesterhavsstemning, som indbyder til fred og fordybelse, men ligeledes også aktivitet og opdagelse. Måske vil I tilbringe det meste af tiden i sommerhuset, med hyggelige aftner i opholdsstuen, grill eller solbadning på terrassen, eller leg i haven og i de omkringliggende klitter. Er i mere til aktivitet, kan i tage på vandreture og opleve den fantastiske natur, eller gå på opdagelse ved nogle af de mange attraktioner, Nordvestjylland har at byde på. Hvad end i er til, kan i med fordel vælge at holde jeres ferie i et sommerhus.

Tag i sommerhus året rundt

Har i prøvet at holde ferie i et sommerhus i f.eks. efterårs- eller vinterperioden? Langt de fleste udlejningssommerhuse ved Nordvestkysten lejes ud størstedelen af året, og alle erfaringer tyder at, at det er mindst ligeså hyggeligt at opholde sig i et sommerhus på en kold og grå efterårsdag, som det kan være på en solrig dag i juli.

Sommerhusene ved Nordvestkysten varierer i størrelse, stil og beliggenhed. Her er alt fra mindre sommerhuse, som emmer af nostalgi og idyl, til moderne luksussommerhuse med pool og store udenomsarealer. Nogle ligger med direkte udsigt til havet, mens andre har en længere afstand til den nærmeste strand. Uanset om i rejser som par, eller om i er hele familien afsted, er der et sommerhus for jer.

 

I Danmark findes en lang række udlejningsselskaber, som varetager udlejning af sommerhuse ved Nordvestkysten. Start jeres søgning efter sommerhuset, hvor i skal holde ferie, her.

Sommerhus Nordvestkysten
Sommerhus hygge Hirtshals

Andre overnatningsmuligheder

SJ Feriehusudlejning
SJ Feriehusudlejning
Nystrup Glamping
Unikke overnatninger ved Nordvestkysten
Villa Vest Badehotel Lønstrup
Overnatning i Lønstrup
Jernkysten
Overnatning i Thorsminde

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish