Landal, feriecenter, fyrklit, pool,

Feriecentre ved Nordvestkysten

Foto: Landal Fyrklit

Forestil jer stemningen af udenlandsferie, bare i Nordvestkysten. Hos feriecentrene ved Nordvestkysten forstår de med deres faciliteter, aktiviteter og omgivelser at skabe dét, som mange vælge at rejse sydpå for at opleve. 

Vælger i at tilbringe jeres ferie hos ét af feriecentrene i Nordvestjylland skal i, modsat en ferie sydpå, ikke tænke på den lange transporttid, der skiller jer og feriestedet ad. Indenfor blot få timers kørsel, er I fremme ved jeres feriedestination, og så er det ellers bare at slå sig løs.

Når ferien står i familiens tegn, er et ophold ved et af feriecentrene ved Nordvestkysten slet ikke nogen dum idé. Børnevenlige faciliteter og naturskønne omgivelser skaber de perfekte rammer for jeres familie, og her er der garanti for trætte unger, når I rammer aftentimerne. Aktiviteter er der nemlig nok af, hvad end I tager til Fyrklit Hotel & Feriecenter ved Hirtshals i nord, Danland Lemvig Feriecenter i syd eller et af feriecentrene derimellem.

Selvom der er nok at give sig til på centrenes områder, bør I ikke snyde jer selv for at opleve nogle af de seværdigheder og attraktioner, som Nordvestkysten har at byde på. Befinder I jer i nærheden af Løkken eller Lønstrup er Rubjerg Knude bestemt et besøg værd. I Jammerbugten kan I med fordel lægge vejen forbi Svinklovene eller fiskerlejet Thorupstrand, mens i kan opleve havets dyreliv på tætteste hold i JyllandsAkvariet, hvis i befinder jer nær Thyborøn.

Nedenfor finder du en oversigt over feriecentrene ved Nordvestkysten. Ved at vælge kort-funktionen kan du få et overblik over centrenes beliggenhed.

Liste
Kort
Skallerup Seaside Resort
Foto: Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort

Vesterhavs kysten er en af de mest populære feriedestinationer, og her - midt i det idylliske område - kan finde du det historiske feriecenter. Skallerup Seaside Resort danner rammen for dejlige ferie...

Læs mere
Feriecenter Slettestrand
Foto: VisitJammerbugten

Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand ligger 200 m. fra Vesterhavet lige op ad Svinkløv Plantage og Lienskrænten, som udgør noget af Danmarks mest unikke natur.

Læs mere
Grøn oplevelseLandal Grønhøj Strand
Foto: Landal Grønhøj Strand

Landal Grønhøj Strand

Ferie for hele familien kun 400 meter fra én af Danmarks bedste strande.

Ferieparken Landal Grønhøj Strand byder på feriehuse midt i den smukke danske natur og masser af aktiviteter for hele familien...

Læs mere
Landal Fyrklit
Foto: Landal Fyrklit

Landal Fyrklit

Oplev den rå natur og de mange faciliteter på ferieparken Landal Fyrklit. Her finder du aktiviteter for alle aldre og en afstand på blot 50 meter fra havet.

Bo i lejligheder med havudsigt og nyd de s...

Læs mere
Blokhus Feriecenter
Foto: Feriecenter Nordsøen

Blokhus Feriecenter

På Blokhus Feriecenter har i en fuldt udstyret ferielejlighed med lille balkon eller terrasse. I har et stort subtropisk badeland med rutshebane, motionsbassin, spa-pool, sauna, solarium og badecafé, ...

Læs mere
Vigsø Feriecenter
Foto: Thy Turistforening

Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter, nær Hanstholm i Thy, ligger tæt ved Vesterhavet og i naturen, og du har udsigt så langt øjet rækker og kan høre bølgernes brusen og vindenes susen.

Eller det stik modsatte hvis vej...

Læs mere
Feriehotel Tranum Klit
Foto: VisitJammerbugten

Feriehotel Tranum Klit

En ferie på Feriehotel Tranum Klit er fuld af oplevelser. Oplev bl.a. Vesterhavet på nært hold og i fantastiske omgivelser. Feriehotel Tranum Klit ligger som en oase midt i den smukke natur. Kun 25 m ...
Læs mere
Danland Lemvig Feriecenter
Foto: DanCenter/Danland

Danland Lemvig Feriecenter

Danland Lemvig Feriecenter - udsigt til en skøn ferie med masser af aktiviteter og afslapning ved Limfjorden for hele familien!

Læs mere
Agger Booking
Foto: Thy Turistforening

Agger Booking

I 1. klitrække, kun 100 meter fra vesterhavet, kan du booke små fine lejligheder igennem Agger Booking. 

Læs mere

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish