VisitNordvestkysten
Feriecenter Blokhus

Feriecentre ved Nordvestkysten

Forestil jer stemningen af udenlandsferie, bare i Nordvestjylland. Hos feriecentrene ved Nordvestkysten forstår de med deres faciliteter, aktiviteter og omgivelser at skabe dét, som mange vælge at rejse sydpå for at opleve. 

Vælger i at tilbringe jeres ferie hos ét af feriecentrene i Nordvestjylland skal i, modsat en ferie sydpå, ikke tænke på den lange transporttid, der skiller jer og feriestedet ad. Indenfor blot få timers kørsel, er I fremme ved jeres feriedestination, og så er det ellers bare at slå sig løs.

Når ferien står i familiens tegn, er et ophold ved et af feriecentrene ved Nordvestkysten slet ikke nogen dum idé. Børnevenlige faciliteter og naturskønne omgivelser skaber de perfekte rammer for jeres familie, og her er der garanti for trætte unger, når I rammer aftentimerne. Aktiviteter er der nemlig nok af, hvad end I tager til Fyrklit Hotel & Feriecenter ved Hirtshals i nord, Danland Lemvig Feriecenter i syd eller et af feriecentrene derimellem.

Selvom der er nok at give sig til på centrenes områder, bør I ikke snyde jer selv for at opleve nogle af de seværdigheder og attraktioner, som Nordvestkysten har at byde på. Befinder I jer i nærheden af Løkken eller Lønstrup er Rubjerg Knude bestemt et besøg værd. I Jammerbugten kan I med fordel lægge vejen forbi Svinklovene eller fiskerlejet Thorupstrand, mens i kan opleve havets dyreliv på tætteste hold i JyllandsAkvariet, hvis i befinder jer nær Thyborøn.

Nedenfor finder du en oversigt over feriecentrene ved Nordvestkysten. Ved at vælge kort-funktionen kan du få et overblik over centrenes beliggenhed.

Liste
Kort