©  Foto:

Restaurant Blå

Restaurant Blå er Strandhotellet Blokhus' luksuriøse restaurant. Her kan der nydes morgenmad, frokost og aftensmad hver dag hele året rundt for både logerende og ikke logerende gæster. Restaurant Blå serverer til aften Fine Dining og gourmet-inspireret mad, med afsæt i den danske badehotels historie.

Lokale Råvarer og Kompromisløshed

Det kompetente team i restauranten skaber gastronomiske oplevelser med rødder i den danske badehotelshistorie. Her er der fokus på kompromisløshed på det udsøgte gourmet-inspirerede kort. Med restauranten placeret tæt på Vesterhavet, hvor Danmarks bedste fisk bliver trukket op, vil fisk naturligt spille en stor rolle på det sæsonbetonede menukort. Kødet er så vidt muligt opdrættet lokalt, ligeledes med de økologiske grøntsager.

De smukke hvide håndlavede paneler, den store åbne pejs og egetræsplankerne er med til at skabe et stilfuldt miljø, men stadig med en afslappet og komfortabel stemning.

Om sommeren er gårdhaven den oplagte frokost- og middagsdestination. En oase af træer, planter, blomster og en bæk med rislende vand.

Traditioner og fornyelse arbejder sammen, hvad angår mad og indretning på Strandhotellet. Med dette udgangspunkt leveres en komplet oplevelse i unikke og uformelle omgivelser.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish