VisitNordvestkysten
Borbjerg Mølle Kro & Hotel

Kroer ved Nordvestkysten

Tag på kroophold og mærk hvordan traditioner og kulturhistorie skaber en charmerende og nostalgisk stemning. Oplev samtidig hvordan jeres smagsløg bliver forkælet, hvad end menuen står på traditionelle, danske retter, eller nytænkende gourmetanretninger lavet på lokale råvarer.

Et kroophold er både for jer, som ønsker en enkelt overnatning med forplejning, inden I drager videre dagen efter, og for jer som vil holde weekend eller ferie i omgivelser der emmer af nostalgi, landlig idyl og lokal- og kulturhistorie.

Sevel Kro kan I få jer en bid af dansk madkultur i form af de traditionsrige ”Øl-ben”, lavet på kroens egen opskrift fra 1760. Med én eller flere overnatninger på kroen, har I tilmed mulighed for at få den lokale kulturhistorie endnu mere ind under huden, hvis I tager en tur til Stubbergård Sø og klosterruin eller besøger Hjerl Hede, som begge ligger i nærområdet.

Ligeledes vil I som gæster på Borbjerg Mølle Kro og Hotel fornemme at befinde jer i en tidslomme, som i dette tilfælde særligt er karakteriseret ved kroens gamle vandmølle, og den historiske stil, der er bevaret i værelser samt de øvrige lokaler.

Er i til en mere moderne kroophold, vil Stenbjerg Kro og Badehotel være en mulighed. Her er fokus på lokaleråvarer fra egen urtehave og lokalegnen snarere end traditionelle opskrifter. Et ophold her kan desuden kombineres med hhv. vandring og golfspil, der begge er aktiviteter i kan foretage jer i Nationalpark Thy - kroens nabo.