Stenbjerg Kro

Kroer ved Nordvestkysten

Foto: VisitNordvestkysten

Tag på kroophold og mærk hvordan traditioner og kulturhistorie skaber en charmerende og nostalgisk stemning. Oplev samtidig hvordan jeres smagsløg bliver forkælet, hvad end menuen står på traditionelle, danske retter, eller nytænkende gourmetanretninger lavet på lokale råvarer.

Et kroophold er både for jer, som ønsker en enkelt overnatning med forplejning, inden I drager videre dagen efter, og for jer som vil holde weekend eller ferie i omgivelser der emmer af nostalgi, landlig idyl og lokal- og kulturhistorie.

Sevel Kro kan I få jer en bid af dansk madkultur i form af de traditionsrige ”Øl-ben”, lavet på kroens egen opskrift fra 1760. Med én eller flere overnatninger på kroen, har I tilmed mulighed for at få den lokale kulturhistorie endnu mere ind under huden, hvis I tager en tur til Stubbergård Sø og klosterruin eller besøger Hjerl Hede, som begge ligger i nærområdet.

Ligeledes vil I som gæster på Borbjerg Mølle Kro og Hotel fornemme at befinde jer i en tidslomme, som i dette tilfælde særligt er karakteriseret ved kroens gamle vandmølle, og den historiske stil, der er bevaret i værelser samt de øvrige lokaler.

Er i til en mere moderne kroophold, vil Stenbjerg Kro og Badehotel være en mulighed. Her er fokus på lokaleråvarer fra egen urtehave og lokalegnen snarere end traditionelle opskrifter. Et ophold her kan desuden kombineres med hhv. vandring og golfspil, der begge er aktiviteter i kan foretage jer i Nationalpark Thy - kroens nabo. 

Nedenfor finder du en oversigt over kroerne ved Nordvestkysten. Ved at vælge kort-funktionen kan du få et overblik over kroernes beliggenhed.

Liste
Kort
Stenbjerg Kro & Badehotel
Foto: Thy Turistforening

Stenbjerg Kro & Badehotel

Besøg Stenbjerg Kro & Badehotel ved Vesterhavet og oplev Nationalpark Thy på første parket.

Læs mere
Hjørring Kro
Foto: VisitNordvestkysten, Hjørring

Hjørring Kro

Hvad end du er til en hyggelig frokost i vores traditionelle restaurant eller overnatning på et af vores moderne værelser er Hjørring Kro stedet du leder efter. Vi samler på glade gæster og håber at b...

Læs mere
Sevel Kro
Foto: Sevel Kro

Sevel Kro

Sevel Kro i naturområdet ved Sevel med søer, skov og hede. Kroen har eksisteret siden 1700-tallet. Den traditionsrige ret "øl-ben" fra Vestjylland serveres efter kroens egen opskrift fra 1760 – og den...

Læs mere
Fårup Skovhus - Kro
Foto: VisitJammerbugten

Fårup Skovhus - Kro

Fårup Skovhus ligger i lokalerne af den gamle Fårup Skole og rummer i dag både værelser, restaurant og selskabslokaler.

Læs mere
Klitmøller Gl. Kro & Badehotel
Foto: Thy Turistforening

Klitmøller Gl. Kro & Badehotel

Velkommen til Klitmøller Gl. Kro & Badehotel anno 1829, som ligger midt i Nationalpark Thy, kun 200 meter fra Vesterhavets brusen.

Her mødes himmel og hav i den storslåede natur.

Læs mere
Løkkens Vejkro
Foto: Løkken Turistbureau

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish