Camping

Campingpladser ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

På campingpladserne ved Nordvestkysten findes en uformel fællesskabsstemning, som ikke vil kunne opleves på samme måde andre steder. Her er plads til frihed, afslapning og leg.

En af de mest fleksible måder at holde ferie på er camping. Rigtig mange finder nemlig stor glæde og værdi i selv at kunne bestemme hvor og hvornår – for ikke at nævne det at kunne føle sig hjemme udenfor hjemmet, ved at spænde campingvognen efter bilen og så ellers bare køre afsted.

Ferie for alle

Camping er for alle. Også dem som ikke ejer en campingvogn eller autocamper, men som gerne vil opleve den fantastiske og hyggelige stemning, der er på en campingplads. En stor del af campingpladserne ved Nordvestkysten har hytter til udlejning eller mulighed for leje af teltplads, som begge er rigtig gode alternativer. Vil i derimod gerne føle jer som ægte campister, er der også flere campingpladser, som tilbyder udlejning af campingvogne.

Par ved telt
Tandemcykel på campingplads
Minigolf på campingplads

Vælger i at holde ferie på en af campingpladserne i Nordvestjylland, vil i med garanti få én på opleveren. Der er nemlig rigeligt med aktiviteter at vælge i mellem både på og udenfor campingpladserne. Bl.a. har flere af campingpladserne minigolfbanerswimmingpool, eller tilbyder leje af cykel. Mulighederne er mange, men én ting er sikkert. I kommer ikke til at kede jer. 

Flere ferieoplevelser for børnefamilien.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish