Jyllandsakavariet
#baredanmark

Bare ude vestpå

Rubjerg Knude

Bare efterår ude vestpå

Nordvestkysten er meget mere end bare Danmark. Herude vestpå leves og opleves livet på en særlig måde. Naturen inviterer dig til at strække øjnene og Vesterhavets salt får luften og livet til at smage af mere. Oplev sensommeren og de smukke efterårsdage langs Nordvestkysten. Find inspiration til en uforglemmelig efterårsferie ude vestpå, hvor der både er gode tips til den aktive ferie, de hyggelige lokale smagsoplevelser, den perfekte børneferie eller weekendferien for 2.

Inspiration - se efterårsguide!

Foto: Destination Nordvestkysten

Bare knald på ferien ude vestpå

Utæmmet natur får de vilde ideer og drømme til at vokse, så de bliver til store oplevelser. Følg Puck Maxi-érne når de giver bundgas og besøger feriestederne langs Nordvestkysten. De er ude på en perlerække af store, spændende oplevelser.

Bare en guidet tur ude vestpå

Foto: Maxitours Holstebro

Oplev bare Nordvestkysten

Vi har samlet inspiration til spændende feriedage langs Nordvestkysten. Både til dig der rejser med eller uden børn. 

Herude vestpå - langt fra alt - kommer du tæt på det der betyder mest!

Bare ferie for 2 ude vestpå

Foto: Niclas Jessen

Bare børneferie ude Vestpå

Foto: Robin Skjoldborg

Bare meget mere ude vestpå

Bare en udsigt ude vestpå

Naturen ude vestpå rummer noget af Danmarks smukkeste natur. Oplev vidderne, det vilde og autentiske. Her kan du strække øjnene.

Bare rid på bølgen ude vestpå

Herude vestpå bevæger alt sig.  Vandet, luften, sandet, sindet.  Ferie ved Nordvestkysten er fyldt med oplevelser, hvor du kan være aktiv i naturen.

Bare en snack ude vestpå

Vesterhavets salt  får luften og livet til at smage af mere. Langs Nordvestkysten er der en lang række spændende lokale smagsoplevelser

Går ferien BARE til Danmark i år?

Danmark er meget mere end bare, og vores eget land byder på masser af fantastiske muligheder for unikke oplevelser. Lad dig inspirere af andres ferieoplevelser fra Nordvestkysten, og del dine egne billeder med #baredanmark, for at blive vist her på siden. 

Meget mere end bare Danmark

Foto: VisitDenmark

#baredanmark

Læg billeder på Instagram og brug #baredanmark og meget gerne også #visitnordvestkysten, så bliver dine billeder vist både her på siden og på den nationale kampagneside

Hvem står bag Danmarkskampagnen

Bare ude vestpå er en del af kampagnen ”Meget mere end bare Danmark” . Siden er udarbejdet for at skabe øget rejselyst langs Nordvestkysten og inspirere alle vore gæster til nye ferieoplevelser. Bag indsatsen står 19 danske destinationer, Dansk Kyst og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.