Efterår 2022 - smagsoplevelser
Rubjerg Knude

Bare ude vestpå

Foto:Destination Nordvestkysten&Nordvestkysten
#baredanmark

Bare efterår ude vestpå

Nordvestkysten er meget mere end bare Danmark. Herude vestpå leves og opleves livet på en særlig måde. Naturen inviterer dig til at strække øjnene og Vesterhavets salt får luften og livet til at smage af mere. Oplev sensommeren og de smukke efterårsdage langs Nordvestkysten. Find inspiration til en uforglemmelig efterårsferie ude vestpå, hvor der både er gode tips til den aktive ferie, de hyggelige lokale smagsoplevelser, den perfekte børneferie eller weekendferien for 2.

par sidder sammen

Inspiration - se efterårsguide!

Foto: Destination Nordvestkysten

Bare knald på ferien ude vestpå

Utæmmet natur får de vilde ideer og drømme til at vokse, så de bliver til store oplevelser. Følg Puck Maxi-érne når de giver bundgas og besøger feriestederne langs Nordvestkysten. De er ude på en perlerække af store, spændende oplevelser.

Oplev bare Nordvestkysten

Vi har samlet inspiration til spændende feriedage langs Nordvestkysten. Både til dig der rejser med eller uden børn. 

Herude vestpå - langt fra alt - kommer du tæt på det der betyder mest!

Bare meget mere ude vestpå

Går ferien BARE til Danmark i år?

Danmark er meget mere end bare, og vores eget land byder på masser af fantastiske muligheder for unikke oplevelser. Lad dig inspirere af andres ferieoplevelser fra Nordvestkysten, og del dine egne billeder med #baredanmark, for at blive vist her på siden. 

Martin Brygman - bare DK kampagne

Meget mere end bare Danmark

Foto: VisitDenmark

#baredanmark

Læg billeder på Instagram og brug #baredanmark og meget gerne også #visitnordvestkysten, så bliver dine billeder vist både her på siden og på den nationale kampagneside

Hvem står bag Danmarkskampagnen

Bare ude vestpå er en del af kampagnen ”Meget mere end bare Danmark” . Siden er udarbejdet for at skabe øget rejselyst langs Nordvestkysten og inspirere alle vore gæster til nye ferieoplevelser. Bag indsatsen står 19 danske destinationer, Dansk Kyst og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish