menchen

Påskeferie for par

Foto: Destination Nordvestkysten

I påsken har I tid til at nyde hinanden, opleve og skabe minder sammen. Her er oplevelser med fart på, og oplevelser hvor i kan komme helt ned i gear. Læs med her, og bliv inspireret til hvad I som par kan opleve i jeres påskeferie. 

Sneglehuset Thyborøn
Nordvestkysten

Paroplevelser i Thyborøn

I Thyborøn kan I opleve lidt af hvert på jeres parferie. I kan bl.a. tage med på Jyllandsakvariets Sælsafari, eller tage på en sjov og anderledes tur med MaxiTours, hvor I er garanteret vind i håret, når I triller afsted på jeres udlånte Puch Maxi. Vil I hellere være indendørs kan I med fordel besøge Iskunsten, hvor I vil opleve de mange fantastiske isskulpturer, der varierer efter tema.

Sauna på Strand
Destination Nordvestkysten

Sauna og vildmarksbad

Bliv varmet igennem i Saunahytten i Blokhus, hvor I samtidig kan nyde udsigten af Vesterhavet fra hyttens store panoramavindue. Er I til et koldt gys kan denne oplevelse kombineres med en tur i det kølige Vesterhav. I både Løkken og Thorsminde kan I slappe af i vildmarksbadene og efterfølgende nyde varmen i saunaerne, som ligeledes byder på smukke udsigter.

Strandhotellet - efterårsferie 2022
Destination Nordvestkysten

Påskeferie for to i Blokhus

Hold påskeferie i Blokhus og overnat på Strandhotellet Blokhus, som trækker stærke referencer til de klassiske, danske badehoteller og er opført i ægte Blokhus-stil. Under jeres ophold kan I lægge vejen forbi Nordens eneste papirkunstmuseum, og opleve kunst i verdensklasse, eller nyde hav- og klitlandskabet, hvis I går tur langs de brede, hvide sandstrande.  

Romulus Skallerup Seaside
Romulus Skallerup Seaside Resort

Spaophold i Nordvestjylland

Glæd hinanden med et spaophold, hvor i kan slappe af i rolige omgivelser væk fra hverdagens stress og jag. I Thy-området kan i f.eks. forkæle hinanden med et spaophold på Hotel Thinggaard, eller komme helt ned i gear hos Sydthy Kurbad. I kan også vælge at bruge en dag i Skallerup Seaside Resorts wellness-afdeling, Romulus

Nørre Vosborg
VisitNordvestkysten

Overnat på Nørre Vosborg

Lidt udenfor den lille by Vemb, tæt ved Nissum Fjord, ligger Herregården Nørre Vosborg. Her kan I tage på romantisk ophold i påsken, hvor I vil opleve den kulturhistoriske atmosfære og nyde lækre, nordiske specialiteter i den gamle restaurant. Skal I strække ben, kan I gå en tur i den eventyrlige park, som ligger klods op af den herregården. 

Vindmølletestcenter
Destination Nordvestkysten

Tag på guidet tur ved Testcenter Østerild

Storslåede oplevelser findes der nok af ved Nordvestkysten, men denne er i bogstavelig forstand storslået. Ved Testcenter Østerild kan I opleve de imponerende vindmøller på tæt hold, og lære om vind og vindenergi, når I kommer på guidet tur rundt i vindmølleparken, som huser de enorme møller.

slettestrand
Nicklas Jessen

Nyd roen i Slettestrand

Hvad med en påskeferie i Jammerbugten? Det tidligere fiskerleje Slettestrand, som i dag er en hyggelig ferieby, ligger akkurat ned til det brusende Vesterhav, og på den anden side med Svinkløv Klitplantage som nærmeste nabo. I Slettestrand kan du f.eks. opholde dig på Hotel Nor, som har en skøn beliggenhed, når det kommer til udsigt. Nyd bl.a. udsigten over stranden med de ikoniske havbåde. 

Dorte Visby keramik Lønstrup
Destination Nordvestkysten

Oplev kunsten i Lønstrup

Er I kunstinteresserede, så er Lønstrup stedet for jer. Igennem årtier er kunsthåndværkere kommet til byen, bl.a. for at finde inspiration fra naturen til deres værker. Påsken er typisk lig med kunstferniseringer, og dem er der rigeligt af i den skønne, nordvestjyske ferieby. Her vil i støde på både keramikere, glaspustere smykkedesignere m.v.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish