Gå til indhold
Grøn oplevelse
©  Foto:

Sydthy Kurbad - Wellness & Spa

Nyd en dag i Sydthy Kurbad - wellness og spa - i Hurup og kom helt ned i gear med selvforkælelse i særklasse.

Sydthy Kurbad tilbyder ren luksus for krop og sjæl.

Trænger du til den ultimative selvforkælelse, så skal du besøge Sydthy Kurbad. Nyd en afslappende dag i velværets tegn. Sydthy Kurbad har en helt særlig kurbadshave og tilbyder selvfølgelig et væld af behandlinger.

I kurbadet kan du prøve fire forskellige saunatyper, en finsk sauna, en biosauna, en soft sauna med lysterapi, samt en saltgrotte. Deruodver har kurbadet et dampbad, en oplevelsesbruser, koldtvandsrum, varmebænk med fodbad, to infrarøde helsekabiner og stort massagebassin, hvor du kan ligge og se på stjernehimlen mens du slapper af til dæmpet musik.

Kurbadshaven
Sydthy Kurbad har også en udendørs kurbadshave med opvarmet vildmarksbad, en udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der en 8-personers spa samt en svedetipi med rigtig indianerstemning.

Wellness-behandlinger
Sydthy Kurbad tilbyder velgørende behandlinger. Få en helhedsoplevelse med et tyrkisk hamambad, et aromatisk ægyptisk bad eller nyd en dejlig par- eller veninde-massage.  Du kan også bestille en luksuriøs ansigtsbehandling skræddersyet til din hud og en Medex body-wrap-indpakning. 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish