VisitNordvestkysten
Familie ved strand

Strandene ved Nordvestkysten

Hvad end du vil nyde den bagende sol en varm sommerdag, eller er til lange slentreture langs det brusende Vesterhav, er strandene ved Nordvestkysten et besøg værd.

Langs Nordvestjyllands 250 km. kyststrækning, som strækker sig fra Tversted i nord til Thorsminde i syd, finder du flere af Danmarks bedste strande. Her er sand og vand så langt øjet rækker og plads til både leg og fordybelse.

Strandene er mest populære om sommeren, hvor såvel danskerne som alle de ferieglade turister nyder at tage til Vesterhavet og hoppe i bølgen blå. Den officielle badesæson ved de danske strande løber fra 1. juni til 1. september, dog med mulighed for forlængelse til 15. september. Har du små børn, kan du med fordel tage til én af de mange børnevenlige strande.

 

Surfer Nordvestkysten
Surf i Løkken
Norths Shore Surf

Surfing ved Vesterhavet

Vestenvinden og Vesterhavets barske bølger skaber de perfekte forhold for surfing og andre former for vandsport. Særligt kyststrækningen i Thy, der også er kendt som surfparadiset Cold Hawaii, er et populært tilløbsstykke for både professionelle og nybegyndere indenfor feltet. Drager du lidt længere nordpå, er der ligeledes også fantastiske muligheder for surfing i Løkken. 

Find surfspots ved Nordvestkysten her

 

Liste
Kort

Find flere strande ved Nordvestkysten