©  Foto:

Tversted Strand

En smuk hvid sandstrand, som er særdeles børnevenlig. Nyd en dukkert i det friske hav og køb en is hos et af de mange ishuse. 

Nyd de hvide sandstrande ved Tversted og Skiveren. Særdeles børnevenlige og med høje klitter. 

Hele året rundt indbyder stranden til en travetur med herlig frisk luft.
Der er gode parkerings- og toiletforhold. Bilkørsel tilladt, men også bilfrit område.

Året rundt er der mange besøgende på stranden, enten for at nyde en varm sommerdag ved vandet med blide bølger, eller en vinterdag, hvor vejret viser sig fra sin barske side med store bølger, der brager ind på stranden, og sandet der fyger. Hver årstid har sin charme ved stranden.

Ved bådehuset findes information om badevandskvalitet, naturen ved stranden, praktiske oplysninger i tilfælde af nødsituationer, oliefund og meget mere.

Fra d.25.06 kan vi igen byde velkommen til Trygfondens Kystlivrednings team på Tversted Strand. De er på stranden i tidsrummet 10-18 alle ugens dage, frem til d. 18.08 - se efter livreddertårnet.

På Tversted strand er det tillladt at køre med bil i begge retninger. For at imødekomme børnefamilier, i et til tider trafikeret område, findes et indhegnet areal, som holdes bilfrit. Hunde er også velkomne på stranden - så længe de holdes i snor, og der fjernes efterladenskaber.

Som en del af Nulskrald ordningen i Tversted er der, ved nedkørslen til stranden, opsat store affaldsstativer, som bedes benyttet.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish