VisitNordvestkysten
VestEvent Landroversafari
Outnature

Guidede ture ved Nordvestkysten

Er du ikke meget for at begive dig ud i Nordvestkystens smukke natur på egen hånd, så er der en række virksomheder, som har specialiseret sig i at vise naturen frem for gæsterne

Tag med Oh So Quiet på vandring i smukke fredfyldte områder i Nationalpark Thy og i Jammerbugten. Her tilbydes en ny og nem måde at tage på vandreferie på, hvor du vandrer fra feriehus til feriehus og måltidskasser, turplan og det hele er klar til dig ved ankomst. 

OutNature i Løkken har specialiseret sig i et koncept med guidede unikke ture: Vestkyst/SunSet safari til Rubjerg Knude, snorkling, Ravsafari, Walk the coast, Bunker skattejagt, Megasurf og meget mere.

Derudover er EVENTHY populær til guidede ture i Nationalpark Thy.
Vandreruterne går gennem både skov, klit- og hedelandskaber – og der er garanti for en tur, som giver en unik oplevelse og gode minder. Vandreturene afsluttes med mad over bål. Der er fast hike (8-10 km) og bålmad hver onsdag og lørdag.

Bike With Us er populær til guidede skræddersyede 4 dages cykelferier omkring Bovbjerg KlintThyborøn og Klitmøller.

Eller til at opleve naturen omkring SvinkløvFosdalen og Slettestrand er de rutinerede mountainbikeryttere hos Feriecenter Slettestrand gode til at vise naturen frem igennem deres guidede ture på mountainbike.

Find din guidede tur

Liste
Kort