Gå til indhold
Kanotur klitmøller

På kanotur ved Nordvestkysten

Foto: Klitmøller Kano - Morten Vaupell

Langs Nordvestkysten er der rig mulighed for at være aktiv til vands. Også den slags som kan foretages i et roligt tempo, hvor der er tid til at slappe af imens. Tag på kano- eller kajaktur og nyd roen og de smukke omgivelser, der indrammer de mange åer, som løber gennem Nordvestjylland.

 

Naturen ved Nordvestkysten gemmer på mange, snoede åløb, der egner sig perfekt til en tur i kano eller kajak, hvad end i er afsted som par eller familie. Her forenes aktivitet med natur, fred og ro, der danner rammerne for en eller flere skønne dage til vands.

En vandaktivitet for hele familien

Få jer en sjov, hyggelig og ikke mindst oplevelsesrig dag på vandet til glæde for hele familien - store som små. Smør madpakker og tag picnickurven med jer, så i kan nyde frokosten på turen i rolige omgivelser. I kan med fordel kombinere kanoturen med andre oplevelser. F.eks. vil en dag i kano på Ryå, som er Vendsyssels største og længste vandløb, være passende at afslutte med et besøg hos Privaten Iscafé, hvor i kan smage på Ryå is fra Aabybro Mejeri

Foto: Destination Nordvestkysten
Kano
Foto: mark Trustrup

Tag på flerdages kanotur

Er én dag på vandet ikke nok, er der forskellige muligheder for at sammensætte en flerdages kanotur. F.eks. er det muligt at tage på tur langs Uggerby Å, hvor der er flere shelter- og naturlejrpladser på den 66 km. lange å-strækning, som giver anledning til overnatning og et sted i kan nyde jeres medbragte mad. Her vil i med sikkerhed få autentiske naturoplevelser og mærke outdoorlivet på tæt hold.

Find kanoudlejningssteder

Liste
Kort
Kanotur på Storå
Foto: Holstebro Turistbureau

Kanotur på Storå

Kanotur på Storå er en naturoplevelse, som man er tæt sammen om.

Storå byder på alle muligheder, enten det er få timer på Vandkraftsøen eller en hel uges ferie med kombineret kano- og cykeltur.

Læs mere

Kanoudlejning WestWind i Klitmøller

Lej en kano hos Westwind i Klitmøller og få en uforglemmeligt outdoor-oplevelse i Thy.

Læs mere
Uggerby Kanofart
Foto: Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning

Uggerby Kanofart

Lej en kano og nyd idyllen ved Uggerby Kanofart.

Læs mere
DCU-Camping Holstebro Sø - Kanoudlejning på Vandkraftsøen
Foto: DCU Holstebro Sø Camping

DCU-Camping Holstebro Sø - Kanoudlejning på Vandkraftsøen

Naturen rundt om Vandkraftsøen ved Holstebro opleves på en ganske anden måde når man sidder i en kano. Her er der tid til fred og fællesskab.

Læs mere
Kanotur på Ryå
Foto: Visit Nordvestkysten

Kanotur på Ryå

Nyd roen når du sejler på Ryå. Se den flotte blå isfugl, fiskehejren der svæver oppe over åen i nærheden af dens rede samt mange andre små og store fugle. Nyd synet af andemor med sine ællinger, de ma...

Læs mere
Agger Booking: Kajak- og SUPudlejning
Foto: Agger Booking

Agger Booking: Kajak- og SUPudlejning

Agger Booking udlejer mange former for vandaktivitetsudstyr, MTB, ravlamper og fiskestænger. Agger, som ligger midt i et naturskønt område, med Vesterhavet på den ene side og Limfjorden på den anden.

Læs mere
Kanoudlejning: Snedsted Kanolaug
Foto: Thy Turistforening

Kanoudlejning: Snedsted Kanolaug

Lej en kano hos Snedsted Kanolaug og tag familien med på spændende oplevelser til vands i Thy.

Læs mere
Kanoudlejning på A35 Sindal Camping
Foto: Turismeudvikling Hjørring

Kanoudlejning på A35 Sindal Camping

En tur i kano på Uggerby Å er en kæmpe naturoplevelse, som man ikke bør gå glip af, hvis man befinder sig i området omkring Sindal. Her kan alle være med – uanset alder.

Læs mere

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish