VisitNordvestkysten
Kanotur klitmøller

På kanotur ved Nordvestkysten

Langs Nordvestkysten er der rig mulighed for at være aktiv til vands. Også den slags som kan foretages i et roligt tempo, hvor der er tid til at slappe af imens. Tag på kano- eller kajaktur og nyd roen og de smukke omgivelser, der indrammer de mange åer, som løber gennem Nordvestjylland.

 

Naturen ved Nordvestkysten gemmer på mange, snoede åløb, der egner sig perfekt til en tur i kano eller kajak, hvad end i er afsted som par eller familie. Her forenes aktivitet med natur, fred og ro, der danner rammerne for en eller flere skønne dage til vands.

En vandaktivitet for hele familien

Få jer en sjov, hyggelig og ikke mindst oplevelsesrig dag på vandet til glæde for hele familien - store som små. Smør madpakker og tag picnickurven med jer, så i kan nyde frokosten på turen i rolige omgivelser. I kan med fordel kombinere kanoturen med andre oplevelser. F.eks. vil en dag i kano på Ryå, som er Vendsyssels største og længste vandløb, være passende at afslutte med et besøg hos Privaten Iscafé, hvor i kan smage på Ryå is fra Aabybro Mejeri

Dreng i shelter
Nationalpark Thy
Kano

Tag på flerdages kanotur

Er én dag på vandet ikke nok, er der forskellige muligheder for at sammensætte en flerdages kanotur. F.eks. er det muligt at tage på tur langs Uggerby Å, hvor der er flere shelter- og naturlejrpladser på den 66 km. lange å-strækning, som giver anledning til overnatning og et sted i kan nyde jeres medbragte mad. Her vil i med sikkerhed få autentiske naturoplevelser og mærke outdoorlivet på tæt hold.