OutNature Løkken

Foto: OutNature
Aktiviteter
Turforslag
Vestkysten byder på mange ufortalte historier og uforglemmelige oplevelser. OutNature tager dig og din familie taget i hånden og sammen får I at se hvad den Danske kyst har og vise. Jeres eventyr starter her! 
Adresse

Sdr. Strandvej 6e

9480 Løkken

I Løkken og langs hele kysten byder naturen på mange muligheder for at få en oplevelse du sent vil glemme! Lige såvel man kan boltre sig igennem klit og plantage, kan man også udøve mange forskellige former for vandaktiviteter.

OutNature er her for at sikre, at du kender til disse oplevelser og at du får dem udlevet. Mød teamet på Sdr. Strandvej 6e i Løkken og lad dem inspirere dig med dit næste eventyr. Uanset hvilken tur du vil på, kan du være sikker på er med en stærk engageret og kompetent guide eller instruktør. Hos OutNature kan du være sikker på at du finder noget for hele familien - lige fra de helt små til de store teenagere. Tag hinanden i hånden og prøv f.eks.: Catch a Crab, Bunkerskattejagt eller Ravsafari. 

Skal det være en oplevelse blandt en vennegruppe eller større familie, så hold jer endelig ikke tilbage. Jo flere, jo bedre som man siger. Turene og aktiviteterne kan (næsten) bookes hele året rundt, og derfor kan man også se frem til store øjeblikke under dit ophold i Løkken om; sommeren, efteråret, vinteren og foråret. Så ser du frem til at skal afsted til Vestkysten inden så længe, så kunne det være en god ide at undersøge, hvad OutNature har gang i i øjeblikket. 

Et udpluk af hvad der venter dig...

Vestkyst Safari

Denne tur er for alle, og er noget man kan prøve eller gen-prøve hele året rundt, uanset vejr-situationen! Undervejs vil chaufføren, som formentlig også er jeres guide, lave flere stop, hvor man enten kan komme ud og røre sandet, strække benene eller få taget stemningsbilleder. Frem med selfie-stangen! Særligt vil bil-entusiasterne i familien se frem til en sådan her, da køretøjet har en del hestekræfter.   

Walk the Coast  

Kom med og vandre med den fortællelystige naturguide i den vestjyske klithede og oplev en af Nordjyllands største klitplantage. På denne tur holder I jer ikke til afmærkede stier, men går der hvor du oplever dyrelivet og naturen mest. På denne tur vil særdeles, hvis ikke lære, men så se et rigt fugleliv på tæt hold. 

Rav Safari

Kom med på jagten af 'Nordens Guld', nemlig det hærdede og forstenede råstof, rav. Rav anses for at have stor værdi i nogle kulturer. Her i Danmark vil vi blot så gerne selv finde det i naturen - og det kan være svært, når man ikke ejer udstyret eller ved nok til hvor man skal lede. Tag med en guide fra OutNature ud på Løkken strand og få vejledning til at finde disse gul-orange "sten". 

Find datoer og andre informationer for turene eller aktiviteterne inde på www.outnature.dk eller kontakt holdet på + 45 20 60 70 71.

Adresse

Sdr. Strandvej 6e

9480 Løkken

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

10:00 - 17:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Løkken