skip_to_main_content

Outnature Løkken

Vestkysten byder på mange ufortalte historier og uforglemmelige oplevelser. Outnature tager dig og din familie i hånden og sammen får I at se, hvad den danske kyst har at vise. Jeres eventyr starter her! 

Outnature er her for at sikre, at du kender til disse oplevelser, og at du får dem udlevet. Mød teamet på Sdr. Strandvej 6e i Løkken og lad dem inspirere dig. Uanset hvilken tur du vil på, er du i sikre hænder med en af Outnatures dygtige og engagerede guider. Året rundt tager de jer med på spændende aktiviteter som egner sig til alle - uanset alder. Hvis du ser frem til at skulle afsted til Vestkysten inden længe, så husk at undersøge hvad Outnature har på programmet!  

Outnatures begivenheder:

Vestkyst Safari

Denne tur er for alle, og er noget man kan prøve eller gen-prøve hele året rundt, uanset vejr-situationen! Undervejs vil chaufføren, som også er jeres guide, lave flere stops, hvor man kan komme ud og røre sandet, strække benene eller få taget stemningsbilleder. Så frem med selfie-stangen! Særligt vil bil-entusiasterne i familien se frem til dette, da køretøjet har en del hestekræfter.   

Megasurf

Megasurf, Vestkyst Rafting; kært barn har mange navne! Outnature tager dig med på Vesterhavet, og giver dig muligheden for at ride på bølgerne i en megaSUP. 

Walk the Coast   

Kom med og vandre med den fortællelystige naturguide i den vestjyske klithede og oplev en af Nordjyllands største klitplantager. På denne tur holder I jer ikke til afmærkede stier, men går der, hvor du oplever dyrelivet og naturen mest. 

Rav Safari

Kom med på jagten af 'Nordens Guld', nemlig det hærdede og forstenede råstof; rav. Rav anses for at have stor værdi i nogle kulturer. Her i Danmark finder vi det gerne selv i naturen - og det kan være svært, når man ikke ejer udstyret, eller ved hvor man skal lede. Tag med en guide fra Outnature ud på Løkken strand og få vejledning til at finde disse gul-orange "sten".

Bunker Skattejagt

Outnature tager jer med på en hæsblæsende ekspedition efter gemte skatte i de gamle tyske bunkere på Løkken Strand.
"If you want to be a good archeologist, you gotta get out of the library!"

Catch A Crab

Lær hvordan du fanger en krabbe med din egen krabbefanger og vind krabbevæddeløbet! Sammen med Outnature, får I taget et ekstra godt kig på krabben og dens hjem. Krabberne bliver selvfølgelig sluppet fri igen, og hertil bliver der afholdt et lille krabbevæddeløb. Kan du mon selv gå krabbe-gang

Kajaksurf & Tour

Tag med Outnature ud og sejl i kajak, og føl suset på toppen af Vesterhavets bølger!

Snorkling

Snorkling ser ret nemt ud, men ved at lære et par trick, får du lige pludselig mere ud af det. Lær hvordan man dykker med snorkel, og oplev de fantastiske skabninger, som lever under vandoverfladen. Havet er (da) skønt!

Find datoer og andre informationer for turene eller aktiviteterne inde på www.outnature.dk eller kontakt holdet på + 45 20 60 70 71.