Par cykler i Klitmøller
Surfere i Klitmøller

Ferie i Klitmøller

Kystfiskeri & charmerende surfmiljø

Store brusende bølger, sandstrande, vidtstrakte klitlandskaber og stærke traditioner omkring kystfiskeri og kystredning. Besøg de populære feriesteder med masser af mulighed for friluftsliv, byerne er nemlig lig med både Cold Hawaii og Nationalpark Thy.

Med bus til Klitmøller

Nemt, hurtigt og bekvemt! Hop på bussen til Klitmøller med Nordjyllands Trafikselskab. Læn dig tilbage og brug den grønnere rejsetid på at planlægge dit besøg eller bare nyde turen. 

Se rejseplanen her.

Læs mere om Klitmøller

Lær mere om den danske udgave af Hawaii og det fantastiske surferparadis, som hvert år tiltrækker tusindevis af surfere, par og familier.

Cold Hawaii-oplevelsen

Cold Hawaii-navnet opstod i 1990’erne, da Klitmøller kom på verdenskortet som et lækkert sted at ride på bølgerne. I dag er der omkring 30 registrerede surfspots på i Thy – fra Agger til Vigsø - men Klitmøller og Nr. Vorupør kan betegnes som de to hovedstæder i Cold Hawaii.

Kontorfællesskaberne Cowork i Klitmøller og Surf and work, Silicon VØ i Vorupør, gør det samtidig let at surfe mellem arbejdsopgaver og friluftsliv.

Derudover skaber de traditionelle kystfiskermiljøer, de lækre badestrande og de to byers beliggenhed midt i Nationalpark Thy samtidig en stor attraktionsværdi.

Sportsmekka

Klitmøller er et mekka for både cyklister, vandsportsudøvere og vandrere - og det er ligemeget om du er nybegynder eller er vant til at ridde bølgerne dagligt, så er Cold Hawaii den rette oplevelse for dig.
Nærmer du dig de gamle fiskerhuse, som danner en smuk kulisse ved Ørhage, så er du på rette spor.
Nær Ørhage finder du nemlig flere surfskoler med udlejning af surfudstyr eller paddle boards, så du kan komme ud på vandet.

Men Klitmøller kan mere end det:

Byen har mange unge familier blandt de fastboende, og byen emmer af byggelyst og leg året rundt.
Besøg ”Stalden” - et nyåbnet musikværtshus eller find nanobryggeriet Haandpluk med servering af øl, vin og kaffe nær kysten. Melder sulten sig kan du også gøre stop ved enten Café HawgusKesses Hus eller Le garage, som blot er nogle af Klitmøllers fantastiske spisesteder.

Wingfoil klitmøller

Foto:Cathrine Yde

Oplev surferparadiset

Klitmøller er spækket med flotte naturområder, sjove og vilde oplevelser og spændende attraktioner.
Få en forsmag på feriebyen forneden!

Bare ude Vestpå - Klitmøller
Foto: Destination Nordvestkysten

Flere oplevelser

Nationalpark Thy
Kæmmermarked - shopping
Klitmøller Spa
Klitmøller Spa
Strande og udendørsbade i Klitmøller & Vorupør
Havnebad
Vorupør Kirke
Vorupør Kirke
Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør
Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør
Cold Hawaii i Thy
Cold Hawaii i Thy

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish