Gå til indhold

En påskeferie fyldt med smag

Foto: Destination Nordvestkysten

Mad og smagsoplevelser hører en god påskeferie til. Om det er lækre råvarer til en påskefrokost, eller det er besøg på en skøn restaurant, så er maden en vigtig del. Der er også mulighed for at komme med på guidede ture, hvor der fortælles om lokale produkter, og ofte får man lov at smage.

Påskens events med smag

Liste
Kort
Saltdage å Thyborønsk
Foto: VisitNordvestkysten, Hirtshals

Saltdage å Thyborønsk

I påsken rykker 1 ud af 100 oplevelser endnu engang til Thyborøn og gentager sidste års store succes ”Salt Å Thyborønsk”.

Læs mere
Gratis tur med Saltekspressen - Salt Å Thyborønsk
Foto: Jyllandsakvariet

Gratis tur med Saltekspressen - Salt Å Thyborønsk

Til Salt Å Thyborønsk kan du hoppe gratis omborg på Saltekspressen (traktorbus), som tager dig med på tur rundt i Thyborøns fiskerisamfund. 

Saltekspressen kører fra pladsen hver halve time fra kl. 1...

Læs mere
Tag VLTJ toget til Salt Å Thyborønsk
Foto: VisitNordvestkysten, Lemvig

Tag VLTJ toget til Salt Å Thyborønsk

Skal du deltage i dette års Salt Å Thyborønsk? Så tag hele familien med på tur i VLTJ toget.

Læs mere
Grøn oplevelseKornets Hus  - Danmarks nye madkulturhus
Foto: Kornets Hus - Linda Suhr

Kornets Hus - Danmarks nye madkulturhus

Nordjyllands nye attraktion ligger syd for Hjørring og tager dig med på en rejse ind i kornets smagfuld historie og de mange potentialer. Udvid din horisont med et spændende og lærerigt besøg i smukke...

Læs mere
Stenbjerg Kro & Badehotels Restaurant
Foto: Destination Nordvestkysten

Stenbjerg Kro & Badehotels Restaurant

Besøg Stenbjerg Kro & Badehotels restaurant og oplev Nationalpark Thy på første parket. 

Stenbjerg Kro ligger i hjertet af Nationalparken, blot 200 meter fra Klitplantagen og 2 kilometer fra Stenbjer...

Læs mere
Rundvisning og smagning på Thy Whisky
Foto: VisitNordvestkysten, Thy

Rundvisning og smagning på Thy Whisky

Det er en oplevelse for alle sanser, når du besøger et whiskydestilleri. Hos Thy Whisky er du med hele vejen. Fra markens korn til whiskyen i glasset.

Gin Run & Walk Tranum 2023
Foto: Allan Beith

Gin Run & Walk Tranum 2023

Tag familie og venner med og få gin og motion lørdag den 8. april i påsken.

Læs mere
Belgisk inspireret ølsmagning
Foto: VisitNordvestkysten, Lemvig

Belgisk inspireret ølsmagning

Ølsmagningen foregår påskelørdag den 8. april kl. 15:00 i Nr. Nissum Håndbryg.

Læs mere
RARTSTED / Aktiviteter i påsken 2023
Foto: VisitNordvestkysten, Hjørring

RARTSTED / Aktiviteter i påsken 2023

Restaurant RARTSTED ligger Nørregade 17 i Løkken med kun 100 meter til stranden.

 

Ginsmagning hos Skotlander
Foto: skotlander

Ginsmagning hos Skotlander

I Jammerbugten laves verdens bedste gin. Kom og smag.

Læs mere
Strandhotel Klitrosen - Restaurant
Foto: VisitJammerbugten

Strandhotel Klitrosen - Restaurant

Klitrosen er et dejligt lyst og indbydende sted, hvor du kan nyde et lækkert måltid på terrassen eller inde i restauranten. Hotellets nye restaurant er udsmykket med danske designmøbler, fotokunst og ...

Læs mere
Madsmedjen Slettestrand
Foto: Lars Veenstra

Madsmedjen Slettestrand

Madsmedjen er en del af Feriecenter Slettestrand, og ligger på gården ”Den Gamle Smedje” i Hjortdal, få minutters gang fra Svinkløv Klitplantage.

Læs mere

Spis godt i påsken

Restaurant Nørre Vosborg
Restaurant Nørre Vosborg

Restaurant Nørre Vosborg

I historiske omgivelser slår Nørre Vosborg dørene op for herlighederne med dygtige kokke og menuer baseret på kvalitetsråvarer og tilsat fransk inspiration. Om søndagen serveres f. eks. den populære brunch med mange specialiteter fra det vestjyske forrådskammer. N. V. Tasting er Nørre Vosborgs nye gourmetrestaurant, der er indrettet med dansk design. Her serveres gourmetmad på højt niveau med menuer udviklet med udgangspunkt i den vestjyske natur.

Thorupstrand Fiskehus

På stranden ved Thorupstrand ligger det populære fiskehus, hvor der serveres skønne fiskeretter af allerhøjeste kvalitet. Med udsigt til havet og kutterne, der ligger på stranden, kan du sidde og nyde en frisklavet fiskefrikadelle, en sprød fiskefilet eller fish & chips med varme fritter.

Madsmedjen Slettestrand

Midt i naturen ved Slettestrand ligger Madsmedjen. Her kan I komme med ud på en unik oplevelse i naturen, hvor I først sanker urter i skoven og derefter tilbereder et måltid hvor de vilde urter og lokale råvarer indgår. I får kyndig vejledning af Madsmedjens uddannede kokke.

Ryå Mejeri dreng spiser is
Destination Nordvestkysten

Privaten Iscafé

I påsken åbner det lokale mejeri i Ryå igen, og i iscaféens hyggelige omgivelser kan du få serveret gammeldags isvafler, isdesserter og soft ice. Isen er lavet af mejeriets egne produkter og lige ved siden af mejeriet løber Ryå, hvor du kan sejle med kano ned af åen og tilbage igen til samme startsted. En rigtig hyggelig dag 

Keramikcaféen Møllehuset

Ved Vennebjerg Mølle i Lønstrup ligger et gammelt atalier, som er ombygget til den skønneste café. Her får du serveret velsmagende kager og hjemmebagt brød til din eftermiddagskaffe eller en fantastisk brunch, hvor alt er hjemmelavet. Du nyder dit måltid i en atmosfære af hygge og ro, og mange af råvarerne er økologiske.

Thy Whisky
Destination Nordvestkysten

Thy Whisky

Tag med på en interessant rundvisning og Whiskysmagning hos Thy Whisky. Whiskyen er dyrket på egne råvarer, økologisk dyrket i og omkring Nationalpark Thy. I whiskylageret vil I opleve en helt særlig duft, stemning og ikke mindst smag. 

Panoramarestaurant Hirtshals
Destination Nordvestkysten

Bolcheriet Løkken

Den søde duft af bolchemasse kan duftes på lang afstand, når turen går mod Bolcheriets arbejdende værksted i Løkken. Når du træder indenfor møder du synet af de mange forskellige bolcher, slikkepinde og flotte gaveidéer. I værkstedet kan hele processen opleves, når de professionelle bolchekogere arbejder med den varme bolchemasse. Der er smagsprøver og garanti for en god oplevelse for børn og andre slikmunde.

Restaurant Abstrakt Hirtshals
Restaurant Abstrakt Hirtshals

Restaurant Abstrakt

Her venter en spiseoplevelse udover det sædvanlige! Restaurant Abstrakt i Hirtshals er netop kåret som vinder i Den Danske Spiseguide i kategorien "Årets Fiske- og Skaldyrsrestaurant". De autentiske rammer på havnen i Hirtshals og højgastronomiske menuer, gør besøget på Restaurant Abstrakt til noget du sent vil glemme.

Vesterhavsost
Destination Nordvestkysten

Fine råvarer i Lemvig

I Lemvig ligger Slagter Mortensen og Ostehuset side om side og byder på varer af høj kvalitet. Slagter Mortensen er kendt og elsket for sine flotte produkter i hele landet og der bliver lagt stor vægt på det traditionelle håndværk. Hos Ostehuset finder du specialiteter fra hele verden og f. eks. den skønne Vesterhavs-ost. 

Mød naturen i Han Herred
Mød naturen

Sanketur i vildmarken

I påsken kan du komme med på en hyggelig sanketur med frokost i området omkring Bulbjerg sammen med guide fra "Mød Naturen". I starter med i fællesskab at samle urter i området, hvor der gives vejledning omkring hvilke urter, der kan bruges i madlavningen. Så tilberedes en skøn frokost med lokale grønsager, fisk og selvfølgelig de sankede urter på bålet.

Agger Darling
Destination Nordvestkysten

Agger Darling

Ved Agger Havn i bunden af Agger Tange ligger et charmerende spisested, hvor du kan nyde Limfjordsmuslinger, gourmetpizza, sprøde fiskefileter og klassisk cafémad. Her er de lokale råvarer fra Thy højt prioriteret, og menuen skifter dagligt i forhold til sæsonen og kokkens humør. I den hyggelige have kan man følge med i havnens liv og nyde en smuk solnedgang.

Cafe Utopia
Destination Nordvestkysten

Café Utopia i Holstebro

I Holstebro ligger en Café med hjertet på rette sted. Café Utopia byder på bæredygtige menuer, serveret af personale som er i gang med at finde nyt og meningsfuldt ståsted i livet. Smag de lækre retter baseret på friske råvarer, oplev udsøgt servering og hyggelig atmosfære ved et besøg hos Café Utopia - lige ved gågaden i Holstebro.

Liste
Kort
Restaurant Mallemukken
Foto: Restaurant Mallemukken

Restaurant Mallemukken

Restaurant Mallemukken - hvor tingene er vendt lidt på hovedet! 

To omvendte fiskekuttere danner rammen om Restaurant Mallemukken i Thyborøn, som ud over lækre retter med friskfangende fisk fra Veste...

Læs mere
Restaurant Glashuset
Foto: Lønstrup Turistbureau

Restaurant Glashuset

Hos Restaurant Glashuset ønsker man et spisested, hvor alle kan være med og få en god oplevelse.

Læs mere

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish