©  Foto:

Bolcheriet® i Løkken

Ærligt. Ægte. Fuld af Smag - det er lige hvad man smager, når man tager et bolche op fra sin spidspose. Kig indenfor i den søde verden af lækre bolcher hos Bolcheriet®! Som et af de få steder i landet, kan du følge med og opleve, når de dygtige bolchekogere viser processen fra flydende masse til færdigt bolche.

Se bolchekogning live mandag til lørdag kl 10-16 i ugerne 29-35.

Gammeldags arbejdende bolchekogeri inviterer alle slikmunde ind. Se hvordan et bolche bliver kreeret fra start til slut af de professionelle bolchekogere. Bolcheriet® har specialiseret sig i logo-bolcher, og har pt. Danmarksrekord med 21 bogstaver i ét bolche. Bolcherne er fremstillet  på 100% økologisk rørsukker. Du kan med egne øjne se dette flotte traditionelle kunsthåndværk, som er blevet udført i Danmark i over hundrede år.

Nyd duften af fra bolchekogeriet og få en varm smagsprøve på de håndlavet kvalitetsbolcher. Lad ikke børnene gå glip af dette sukkereventyr. Tag børn og andre slikmunde ved hånden og oplev de lyksalige fristelser i Bolcheriet®.

Den hyggelige bolchebutik byder bl.a. på de prisvindende gourmet bolcher, rustne søm, slikkepinde, og de berømte originale dåbs- & konfirmandbolcher. For at garantere kvalitet vil du udelukkende finde Bolcheriets egne konfektureprodukter i butikken.

Bolcheriet® er en familieejet virksomhed som er stiftet af og drives af ægteparret Mariam & Thomas Brandt Touray

Besøg deres hjemmeside og webshop - bolcheriet.dk

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish