Gå til indhold
©  Foto:

Sanketur i vildmarken

Tag med på en hyggelig sanketur med frokost over bål i området omkring Bulbjerg. På turen kommer man ud i naturen for at finde spiselige planter, og der gives gode råd og tips til hvordan man kommer i gang med at finde spiselige planter.

 

Sanketuren foregår i området omkring Bulbjerg, og vi tilbereder maden og spiser sammen på lejrpladsen Troldsting i Vester Thorup Klitplantage. På sanketuren leder vi efter spiselige planter, og turen vil indeholde gode råd til hvordan du kommer i gang med at finde spiselige planter i naturen.

Efter sanketuren forbereder vi i fællesskab et måltid over bål baseret på lokale grøntsager og grillet fisk fra lokalområdet. De sankede ingredienser vil indgå som et supplement til det øvrige måltid.

Hvad er inkluderet

  • Sanketur i Vester Thorup Klitplantage

  • Inspiration til at lave spændende bålmad

  • Frokost med lokale grøntsager og grillet fisk

 

Praktisk information

Booking for grupper

Skriv til Anni på anni(@)modnaturen.dk for at høre om dine muligheder og få et tilbud på en sanketur.

Varighed

Den samlede aktivitet varer 4 timer.

Påklædning

Aktiviteten foregår udendørs. Klæd dig fornuftigt på i forhold til vejret, og hav fornuftigt fodtøj på, som egner sig til at gå i kuperet terræn og vær forberedt på at der måske kan komme regnbyger. Arrangementet vil blive aflyst ved kraftig blæst eller dagsregn.

Aktivitetsniveau

I løbet af sanketuren vil vi gå ca. 4-5 km. i varieret terræn. 

Maden

Frokosten vil primært bestå af lokale og økologiske grøntsager samt lokal og naturskånsomt fanget fisk. Udover fisken er frokosten vegetarisk. Hvis du har særlige kosthensyn, så tager vi selvfølgelig hensyn til det, hvis du gør opmærksom på det ved bookingen. 

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish