VisitNordvestkysten
Svinkløv Badehotel

Badehoteller ved Nordvestkysten

Langs Nordvestkysten findes en række badehoteller, som indbyder til fred, ro og nærvær. Her vil du opleve Vesterhavet fra forreste klitrække, mærke vindens susen og bølgernes brusen, og være vidne til solnedgange du sent glemmer. 

Nordvestkysten er hjem for en række af Danmarks skønneste badehoteller, som alle ligger bare få hundrede meter fra Vesterhavet. Badehotellerne emmer på hver sin særlige måde af charme og nostalgi, og det er svært ikke at forestille sig, hvor rart det må være at tilbringe sin ferie i disse omgivelser.

Tænk sig at kunne stå op til udsigten over strand- og klitlandskabet, at kunne hoppe i bølgen blå efter blot få minutters gang fra hotelværelset, eller at kunne nyde en solnedgang i særklasse fra første parket. For ikke at nævne de fantastiske madoplevelser, der venter.

Hvad end turen går til gode, gamle Villa Vest Badehotel i LønstrupStrandhotellet Blokhus eller én af de mange andre perler af badehoteller langs Nordvestkysten, vil man som gæst opleve at mærke, hvordan hotellerne og den autentiske natur, de er omgivet af, tager afstand fra hverdagens stress og jag og i stedet danner rammer for ro og nærvær.

Nedenfor finder du en oversigt over badehotellerne ved Nordvestkysten. Ved at vælge kort-funktionen kan du få et overblik over hotellernes beliggenhed.

Liste
Kort