Badehoteller ved Nordvestkysten

Foto: Visit Nordvestkysten

Langs Nordvestkysten findes en række badehoteller, som indbyder til fred, ro og nærvær. Her vil du opleve Vesterhavet fra forreste klitrække, mærke vindens susen og bølgernes brusen, og være vidne til solnedgange du sent glemmer. 

Nordvestkysten er hjem for en række af Danmarks skønneste badehoteller, som alle ligger bare få hundrede meter fra Vesterhavet. Badehotellerne emmer på hver sin særlige måde af charme og nostalgi, og det er svært ikke at forestille sig, hvor rart det må være at tilbringe sin ferie i disse omgivelser.

Tænk sig at kunne stå op til udsigten over strand- og klitlandskabet, at kunne hoppe i bølgen blå efter blot få minutters gang fra hotelværelset, eller at kunne nyde en solnedgang i særklasse fra første parket. For ikke at nævne de fantastiske madoplevelser, der venter.

Hvad end turen går til gode, gamle Villa Vest Badehotel i LønstrupStrandhotellet Blokhus eller én af de mange andre perler af badehoteller langs Nordvestkysten, vil man som gæst opleve at mærke, hvordan hotellerne og den autentiske natur, de er omgivet af, tager afstand fra hverdagens stress og jag og i stedet danner rammer for ro og nærvær.

Nedenfor finder du en oversigt over badehotellerne ved Nordvestkysten. Ved at vælge kort-funktionen kan du få et overblik over hotellernes beliggenhed.

Liste
Kort
Svinkløv Badehotel
Foto: VisitJammerbugten

Svinkløv Badehotel

Svinkløv Badehotel ligger i den yderste klitrække i bunden af Jammerbugten. Hotellet er oprindeligt fra 1925, men i september 2016 blev en altopslugende brand en del af hotellets historie. Nu er Svink...

Læs mere
Villa Vest Badehotel
Foto: Visit Nordvestkysten

Villa Vest Badehotel

Villa Vest Badehotel er fra den tid hvor ferie ved Vesterhavet blev moderne. 

 

 

Læs mere
Strandhotellet Blokhus
Foto: Mette Johnsen

Strandhotellet Blokhus

Velkommen til Strandhotellet Blokhus - et eksklusivt badehotel i Nordjyllandsk natur

Læs mere

Hotel Nor - Badehotellet

Hotel Nor ligger smukt midt i den storslåede vestkystnatur på toppen af Lien-skrænten. Her er en enestående udsigt til Nordsøen og ud over Jammerbugten.

Læs mere
Vorupør Badehotel
Foto: Vorupør Badehotel

Vorupør Badehotel

I Nørre Vorupør finder du byens nye badehotel – Vorupør Badehotel. Vorupør badehotel huser i dag tre enheder: hotel, Bistro 123 og Vø Surfshop.

Læs mere
Kallehavegaard Badehotel
Foto: Kallehavegaard Badehotel

Kallehavegaard Badehotel

I Løkken, tæt på både strand og bymiljø, finder du det hyggelige Kallehavegaard Badehotel, som stadig har til huse i Andersens gamle gård og badehotel fra 1902. Hotellet er igennem de sidste fire år b...

Læs mere
Munchs Badehotel, Tornby strand
Foto: Munchs Badehotel

Munchs Badehotel, Tornby strand

Munchs Badehotel har en fortrinlig beliggenhed lige ned til Vesterhavet i Tornby. Tornby er et stort sommerhusområde, så området emmer af feriestemning hver sommer. 

Læs mere
Løkken Badehotel
Foto: VisitNordvestkysten, Løkken

Løkken Badehotel

Ferielejligheder hos Løkken Badehotel. Badehotellet ligger smukt placeret i centrum af Løkken, med kun 300 m til stranden.

 

Læs mere
Strandhotel Klitrosen i Slettestrand
Foto: VisitJammerbugten

Strandhotel Klitrosen i Slettestrand

Klitrosen er oprindeligt et badehotel fra begyndelsen af 1900-tallet og står i dag nyrenoveret både indvendig og udvendig. 

Læs mere
Agger Badehotel
Foto: Thy Turistforening

Agger Badehotel

Agger Badehotel er bygget i 1904, og har siden da været Aggers Badehotel med klitter og Vesterhavet i baghaven.

Med mindre end 100 meter til klitterne er hotellet perfekt til ferieophold i naturskønn...

Læs mere
Hotel Tannishus, Tversted
Foto: Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning

Hotel Tannishus, Tversted

Oplev det smukke Hotel Tannishus i Tversted. Her er en afstand til havet på kun 200 m. Her vil man finde aktiviteter for alle aldre og samtidig have muligheden for ren afslapning. Værelserne er godt u...

Læs mere
Hotel Strandlyst Badehotel
Foto: Hotel Strandlyst Badehotel

Hotel Strandlyst Badehotel

Det historiske badehotel, Hotel Strandlyst Badehotel, inviterer indenfor til ro og fordybelse i autentiske og fine rammer.

Vesterhavet finder du kun 800 meter derfra.

Hotellet er desuden perfekt til...

Læs mere

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish