Gå til indhold
Saven Fårup Sommerland

Fårup Sommerland præsenterer Saven

7.4.2020
Foto: Fårup Sommerland

Fårup Sommerlands store nyhed på forlystelsesfronten ved navn Saven i løbet af sæsonen 2020!

Den bliver også Fårups højeste rutsjebane. Oplev den vilde tur, der foregår både forlæns og baglæns.
I løbet af sæsonen 2020 når forholdene tillader det vil der blive åbnet op for en markant ny forlystelse i parken. Allerede den 14. april sidste år præsenterede adm. Direktør Per Dam nemlig planerne for 2020, hvor gæster kan se frem til at prøve Fårups hidtil højeste rutsjebane, nemlig Saven.

Rutsjebanen er 24 meter høj, hvilket gør den til den højeste forlystelse i parken. Saven er derudover den første rutsjebane i Danmark, der kører både forlæns og baglæns, hvilket giver en helt anden oplevelse for dem, der prøver den.

- Det har været meget vigtigt for os at finde en rutsjebane, som appellerer til en bred vifte af vores gæster, og samtidigt vil vi gerne skabe en helt ny type oplevelse. Vi er derfor utrolig glade for at kunne præsentere Saven. Den er unik designet til Fårup, og jeg kan garantere, at den er sjov for hele familien – både når den kører forlæns, og også når den kører baglæns! Samtidigt kan hele familien være med, da det faktisk er muligt at prøve den af børn, så snart de er blevet 95 cm høje. Jeg er derfor overbevist om, at Saven vil være med til at skabe rigtig mange grin og sjove oplevelser hos vores gæster, lyder det fra Per Dam.
 

På nuværende tidspunkt forventer Fårup Sommerland at åbne parken den 21. maj 2020, men der tages naturligvis forbehold for ændringer grundet COVID-19 situationen.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish