Play Time

Outdooroplevelserne skal spices op

6.7.2022
Foto: Destination Nordvestkysten

Nu går jagten på en pandemi-vaccine på fodboldgolf-bane nær Holstebro.

Avancerede online escape room spil og outdoorliv er en stærk kombination hos Play-Time Vesterhavets Fodboldgolf i Ulfborg, for gæsterne vil gerne have frisk luft, men de vil også udfordres.

Sådan konstaterer ejer Helle Manicus. Løsningen er, at de besøgende kan give den gas med fodboldgolf og en række andre udendørsaktiviteter samtidig med, de er med til at løse et uhyggeligt dilemma, der skal redde hele verden fra skumle forskertyper og en altødelæggende pandemi.

Hvem skulle have troet, at et verdensomspændende drama om jagten på en vaccine kunne finde sted på den fredelige gård ved Ulfborg i Holstebro Kommune.

play time

Foto:Destination Nordvestkysten

En hurtig succes

”Det er lynhurtigt gået hen og blevet en succes,” fortæller Helle Manicus om sit seneste tiltag outdoor escape games, der har et gammelt nedslidt laboratorium fra 70'erne og en vaskeægte kvindelig helt med navnet Laura Hunt som omdrejningspunkt. Og hun er ikke for småbørn, skulle vi hilse og sige. Play Time Vesterhavets Fodboldgolf ligger ellers lige midt i den smukke, grønne natur ved Ulfborg, og heldigvis er der ingen skumle forskertyper i virkeligheden.

”Det er jo bare en leg, men for pokker, hvor er det godt lavet,” smiler Helle Manicus i de hjemlige rammer, der siden 2009 har været familiens, og siden 2012 har huset Play-Time Vesterhavets Foldboldgolf.

Play Time

Foto:Destination Nordvestkysten

Corona har givet lyst til frisk luft

Det er Helle Manicus, der ejer stedet sammen med sin familie, der styrer slagets gang.

Og hun kan se, at det avancerede spil rammer rent ind hos både børn og voksne af to årsager.

”Der er ingen tvivl om, at coronaen har været med til at skubbe folk ud i den friske luft – folk vil gerne ud. Flere og flere har jo også stilsiddende arbejde, og så vil man ud og røre sig, når man nu endelig kan, når man har fri, siger hun.

”Og på den anden side, så er både børn og unge vant til at spille avancerede spil, og derfor skal det altså have lidt udfordring indbygget,” siger hun.

Play Time

Foto:Destination Nordvestkysten

Her på kanten af højsæsonen er hun optimistisk, og hun håber på at kunne byde på danskere, tyskere, hollændere og nordmænd velkommen. For selvom corona ikke har været til at komme udenom, så kan hun konstatere, at det faktisk er gået godt alligevel.

” Danskerne har udlignet, at tyskerne ikke kom, forklarer hun.

”Men nu håber vi altså på en sommer, hvor de alle sammen er tilbage,” slutter hun.

Playtime har åbent frem til uge 42.

Surf and Work unge camp koordinator

Foto:Destination Nordvestkysten

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish