Blokhus By Camping

Slut med den manuelle møg-tjans – campister vil ha' fuldautomatik

30.6.2022
Foto: VisitNordvestkysten

Tendensen er klar. Selvom campinglivet aldrig har været mere populært, så er der også stigende krav til komforten og hygiejneforholdene. 

Det spejler sig i udviklingen af både udstyr til både autocamperen og campingvognen, og ikke mindst rammerne på campingpladserne, hvor fuldautomatiske rensningsanlæg skal gøre de mindre populære tjanser med at komme af med spildevandet både mere hygiejnisk og lettere.

Hos Blokhus By Camping har man, som nogen af de første i Danmark, taget konsekvensen – og den er fuldautomatisk.

Det er næppe yndlingstjans for nogen - det med at skulle tømme autocamperens tanke for ulækkerheder. ”Men med vores nye fuldautomatiske løsning, så er det måske blevet noget, der ikke skal diskuteres så meget om.”
Sådan siger Karsten Jepsen fra Blokhus By Camping, der er i fuld gang med at tilse det tømningsanlæg, Blokhus By Camping har valgt at investere i.

Der findes indtil videre kun otte campingpladser, der har investeret i fuldautomatiske tømningsanlæg. En af dem er Blokhus By Camping i Blokhus. 

En fuldautomatisk succes

Ægteparret Inge Vestergaard og Karsten er Jepsen godt i gang med sæsonen. 
”Vi er en af de første pladser i Danmark, som har fået opsat en toiletkassette-rense-maskine, der er en fuldautomatisk tømme- og rengøringsstation, fortæller Karsten Jepsen.

Det har selvfølgelig været lidt af en investering, medgiver han. 
Men at det nye anlæg er en succes, er svært at komme udenom, konstaterer han. 
”Jeg havde vel forestillet mig et par tusind tømninger her den første sæson, men vi er allerede langt over, hvad jeg forventede, konstaterer Karsten Jepsen og peger på en lille tæller.

Gæsterne er også begejstrede, fortæller han. 

”Vi har ikke fået andet end positive tilkendegivelser, og jeg tror, at det passer meget godt med, at folk gerne vil holde ferie i naturen, men det skal samtidig også være let at gå til og hygiejnen skal være i orden.” Og så har tjansen med at ordne toilettet nok bare aldrig været i særlig høj kurs,” smiler han.

 


 
 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish