Par ved Bulbjerg

Vinterferie for par ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

Skab din egen skønne parferie i vinterperioden, hvor I kan nyde ro og nærvær. Nyd f.eks. et ophold i hyggelige omgivelser, få fantastiske oplevelser i naturen eller nyd godt af de mange, skønne smagsoplevelser.

Vinterferieaktiviteter for par

Romulus Skallerup Seaside
Romulus Skallerup Seaside Resort

Tid til ro og nærvær

Brug vinterferien til at koble af fra hverdagens stress og jag. Kom helt ned i gear og nyd en dag i skønne spa- og wellnessomgivelser.

Mad på Stenbjerg kro
Destination Nordvestkysten

Forkæl jeres smagsløg

Nyd en skøn middag af friske, lokale råvarer, smag på destilleriernes specialiteter eller tag med på guidet tur, hvor du selv kan finde, fange - eller plukke - og tilberede råvarerne til en lækker middag.

Nationalpark Thy
Mette Johnsen

Aktiv ferie for to

Spænd cykelhjelmen, hop på den tohjulede og sus afsted på mountainbiken i Nordvestkystens kuperede terræn. Skal det foregå i lidt lavere gear, kan I tage på cykeltur ad en af de skønne cykelruter, eller gå på opdagelse i naturen på vandreruterne i det fantastiske og varierede landskab.

Dorte Visby keramik Lønstrup
Destination Nordvestkysten

Fordyb jer i kunsten

Nordvestkysten byder på fantastiske kunstoplevelser. Her kan du bl.a. gå på opdagelse i bykunst, men også besøge kunsthaller, gallerier, kunsthåndværkere eller museer, hvor der rigtigt er plads til fordybelse.

Natur og Rubjerg Knude
Destination Nordvestkysten

Gå på opdagelse i naturen

Opdag Nordvestkystens imponerende natur i vinterferien. Her er udsigtspunkter der næsten formår at slå benene væk under jer, ikoniske bygningsværker som fyrtårne og bunkers, og omgivelser som danner de perfekte rammer til en aktiv ferie.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish