Gå til indhold

Smagen af jul ved Nordvestkysten

Foto: Destination Nordvestkysten

Tiden op mod jul og selve julehøjtiden handler i høj grad om forkælelse af smagsløgene, og mange juletraditioner drejer sig om maden og de gode, lokale råvarer.

En af de populære steder at forsyne sig er hos Slagter Mortensen i Lemvig, hvor køledisken bugner af delikatesser til julefrokosten. En hyggelig butik med spændende lokale slagtervarer og dør om dør med osteforretningen, der rummer den populære og velkendte Vesterhavsost , lagret ved Bovbjerg Fyr.  I Bovbjerg Fyr finder du samtidig den populære Bovbjerg Fyr Café, hvor du kan finde rigtig mange spændende, lokale specialiteter, der gør sig godt på julebordet. Sammen med et besøg hos Nr. Nissum Håndbryg, der sælger lokal, håndbrygget specialøl i deres hyggelige gårdbutik, vil du  have mulighed for at sammensætte en hyggelig julefrokost, der både vil forkæle og imponere smagsmæssigt.

Bovbjerg fyr marmelade

Foto:Nordvestkysten

I Løkken løber mundvandet allerede i vand, når du træder ind i Bolcheriet, og duften af nylavede bolcher strømmer dig i møde - ikke mindst i den søde juletid. Her står bolchekogerne og viser hele processen af hvordan bolcherne bliver lavet, og de smagfulde julebolcher med motiver af Rudolf, julehjerter og juletræer bliver til. 

Find hele destinationens lokale smagsoplevelser her.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish