VisitNordvestkysten
Juledekoration
#baredanmark

Bare hyggeligt ude vestpå

Bøgsted Rende

Juleoplevelser ude vestpå

Tiden op mod jul er fyldt med traditioner, hyggelige oplevelser og spændende, lokal smag.

I november og december er der stadig enkelte steder mulighed for at opleve de traditionelle julemarkeder og udstillinger, og julehandelen står for døren i de smukt pyntede byer med funklende juletræer og flotte lys.

Inviter familien på museumsbesøg og dyk ned i den maritime vestkysthistorie, nyd en hyggelig tur i skoven, hvor du kan gå på jagt efter gran og kogler til smukke juledekorationer eller få vind i håret og røde næser, når udflugten går til de smukkeste udsigter langs Vesterhavet.  

 

 

Oplevelser med kunst og historie

Inviter familien på spændende museumsoplevelser eller brug det som unik gaveidé under træet til juleaften. Nordvestkysten byder på spændende museumsoplevelser, der formidler den unikke vestkysthistorie om skibsforlis og søslag.

Læs mere om historien ude vestpå

Strandingsmuseet Thorsminde

Julens begivenheder

Julen 2020 bliver anderledes end den jul vi kender. Mange arrangementer er aflyst eller afholdes i en anden form end vi kender den. Men der er stadig god grund til at finde det bedste julehumør frem og tjekke begivenhedskalenderen herunder.

Hvem står bag Danmarkskampagnen

"Bare hyggeligt ude vestpå" er en del af kampagnen: "Bare ude vestpå" og den nationale kampagne  ”Meget mere end bare Danmark” . Siden er udarbejdet for at skabe øget rejselyst langs Nordvestkysten og inspirere alle vore gæster til nye ferieoplevelser. Bag indsatsen står 19 danske destinationer, Dansk Kyst og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.