Gå til indhold
Pige pynter juletræ

Juleferie for børn

Foto: Destination Nordvestkysten

Hold jul med hele familien ved Nordvestkysten, hvor der er store vidder og muligheder for at bruge naturen som legeplads. Besøg bl.a. julemarkederne, hvor det vrimler med børnevenlige aktiviteter, der nok skal bringe både smil og glæde.

Julen er en tid, som alle børn glæder sig ekstra meget til. Det er en tid fyldt med overraskelser, gaver, god mad og sjove juleoplevelser. Tag ungerne med ud at opleve de mange julerier ved Nordvestkysten, og mærk julestemningen og julemagien omkring jer. Herunder finder du forskellige juleaktiviteter for børn.

Liste
Kort
Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus
Foto: Skulpturparken Blokhus

Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

Velkommen til en magisk jul i Skulpturparken Blokhus. Her lyser millioner af julelys parken op og skaber magiske juleoplevelser for store og små.

Læs mere
Blokhus Skøjtebane
Foto: Karl Korfits

Blokhus Skøjtebane

Tag hele familien med på skøjtebanen på torvet Blokhus, hvor god motion, frisk luft og en hyggelig oplevelse på isen venter.

Læs mere
Etly Klarborg - "Butik Gammelbo"
Foto: VisitJammerbugten

Etly Klarborg - "Butik Gammelbo"

Butik Gammelbo er en nostalgisk og hyggelig butik lige midt i skoven. Klarborgs butik i Hune ligger nær feriebyen Blokhus, hvor du også kan finde det største udvalg af Klarborgnisser i Danmark.

Læs mere
Juledage med levendegørelse på Hjerl Hede
Foto: VisitHolstebro

Juledage med levendegørelse på Hjerl Hede

Frilandsmuseet Hjerl Hede byder inden for til juleforberedelser i den gamle landsby.

Læs mere

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish