Gå til indhold
Par ved sommerhus Nordvestkysten

Juleferie for par

Foto: Destination Nordvestkysten

Juletid er hyggetid med de nærmeste og en oplagt mulighed for en lille get-away for 2. Ved Nordvestkysten er der masser af muligheder for skøn julehygge med venner, veninder, kæreste eller ægtefælle.

I denne kolde, mørke tid på året, er det fantastisk at have et lyspunkt i julen at se frem til. Nyd nærvær og hyggelige stunder med de nærmeste. Langs Nordvestkysten er der spændende julearrangementer, som kan besøges samtidig med du snupper en overnatning eller to på hotel med lækker mad og ren forkælelse.

Liste
Kort
Julen i al sin pragt
Foto: Benedicte I. F. von S. Løvendahl Rottbøll

Julen i al sin pragt

I år afholder Børglum Kloster aftenåbent den 29. november. 'Julen i Al Sin Pragt' handler om at fejre lyset i alle omfang, med stearinlys, smukke lyskæder og fyrværkeri. 

Læs mere
Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus
Foto: Skulpturparken Blokhus

Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

Magisk jul i Skulpturparken Blokhus - er lyser millioner af julelys parken op og skaber magiske juleoplevelser for store og små.

Læs mere
Jul på Bratskov
Foto: Jette Haugaard Grønhøj

Jul på Bratskov

Herregården Bratskov i Brovst bliver fyldt med julestemning ved det årlige julemarked 1. weekend i anvendt. Her danner Bratskov de smukkeste rammer om et væld af spændende juleaktiviteter, som den har...

Læs mere
Julekoncert i Oxholm Kirke
Foto: VisitJammerbugten

Julekoncert i Oxholm Kirke

Kom og vær med til at synge julen ind i Oxholm Kirke på Øland mandag den 8. december kl. 19.30 sammen med Jens-Chr. Wandt m.fl.

Læs mere
Jul på Børglum kloster

Se alle julens oplevelser

Foto: Kjetil Loeite

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish