©  Foto:

Action House - Lasergame

Hos Action House kan du opleve en spændende og actionfyldt dag med deres Lasergame-oplevelse. De bruger LaserMaxx-systemer, som er det førende på det europæiske marked, hvilket garanterer en høj kvalitet og en intens oplevelse.

 

Action House har hele tre etager til deres Lasergame-oplevelse, så der er masser af plads til at udforske og konkurrere med vennerne. Der er højt musik i baggrunden, som giver en ekstra dimension til spillet, og pistolerne er udstyret med lommelygter for at tilføje en ekstra udfordring.

Der er forskellige gange at udforske og forskellige spiltyper at prøve. Det er ikke muligt at spille alene, så det er en god mulighed for at samle venner og familie til en sjov aften. Jo flere der er med, jo sjovere bliver det.

Der er masser af forskellige spiltyper, inklusiv at skyde powerbots på væggene, som kan skyde tilbage. Der er også mulighed for at bruge maskinpistoler og skjolde, skifte farve og endda blive usynlig. Der er scorekort for hver spiller, så man kan se, hvordan man klarer sig i forhold til de andre.

Alt i alt er Lasergame hos Action House en sjov og spændende oplevelse for alle, der elsker action og konkurrence. Med de forskellige spiltyper og den garanterede høje kvalitet på LaserMaxx-systemet, vil du ikke blive skuffet.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish