©  Foto:

Action House - Bowling

Så skal der laves strikes! Dette anerkendelsesværdige gokartcenter er også hjemmet for den lokale bowlingbane. Undervejs er du ikke langt fra baren, hvor Action Houses personale står klar med at tage imod bestillinger. Slut spillet af med et lækkert måltid i deres restaurant. 

Hvis du er på udkig efter en sjov og underholdende aktivitet, er bowling i Action House en fantastisk mulighed!

Rigeligt med plads til at udfordre dine venner eller familie til en spændende match!

Vi har otte bowlingbaner til seks personer til rådighed, hvor der er mulighed for op til 6 personer kan spille på én bane af gangen.

Men hvorfor stoppe med at bowle, når det bliver mørkt udenfor? Vi tilbyder også midnatsbowling fra kl. 21:00 – 24:00 i weekenden, hvor vi skruer op for festen med lys, disko og musik! Det er en sjov og anderledes måde at tilbringe aftenen på og få en oplevelse, som man sent vil glemme.

Hvis du er en erfaren bowler og er på udkig efter lidt ekstra spænding, så har vi også en særlig udfordring til dig! Hver gang den røde kegle står forrest, og du slår en strike, vil du modtage et shot til at fejre din præstation. Det giver dig en ekstra motivation til at gøre dit bedste for at imponere dine venner eller skabe en fest.

Så kom ned til Action House, og oplev en aften fyldt med sjov og ballede på vores bowlingbaner. 

Bowl og spis, så betaler du for en samlepakke! Læs mere her. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish