©  Foto:

Action House - Restaurant

Velkommen til vores restaurant i Action House! Vi tilbyder plads til 300 personer i vores forskellige lokaler og muligheden for at bestille mad frem til kl. 21. Vores menukort har noget for enhver smag og vi tilbyder også børnemenuer. Besøg os fredag eller lørdag aften, og prøv vores populære buffet. Kom forbi og lad os forkæle dig med lækker mad og god service.

Velkommen til vores restaurant i Action House! Vi er stolte af at kunne tilbyde plads til hele 300 personer i vores forskellige lokaler. Uanset om du kommer med din familie eller med en stor gruppe, har vi plads til dig!

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne spise på forskellige tidspunkter, og derfor tilbyder vi muligheden for at bestille mad helt frem til kl. 21. Så uanset om du har haft en lang dag på jobbet eller en travl dag fyldt med aktiviteter, kan du altid få et lækkert måltid hos os samt en masse sjove oplevelser.

Vi har noget for enhver smag på vores menukort, og tilbyder blandt andet på steaks og burgere. Og selvfølgelig er der også en lækker buffet, som vil give dig mulighed for at smage på forskellige retter.

Vi ønsker, at alle vores gæster skal føle sig velkomne, og derfor har vi også tænkt på vores yngste gæster.

Hvis du besøger os fredag eller lørdag aften, kan du se frem til vores populære og lækre buffet. Her vil du kunne finde en frisk og sprød salatbar, 3-4 forskellige forretter, minimum 2 slags kød med kartofler og sauce samt en lækker kage til dessert. Det er den perfekte måde at afslutte ugen på eller at starte en weekend med venner og familie.

Så kom forbi vores restaurant i Action House, og lad os forkæle dig med lækker mad og god service. Vi glæder os til at se dig!

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish