VisitNordvestkysten
Sømærke Blokhus

Markedsføring

Her finder du information omkring den markedsføring, som Destination Nordvestkysten arbejder med og de projekter/kampagner, som er sat igang.

Projekter

Påskeferie ved Nordvestkysten

Påskekampagne 2021

Med temaet 1 ud af 100 oplevelser ved Nordvestkysten i påsken, er kampagnen skudt i gang pr. 3. marts 2021. Den skal synliggøre hvor mange sjove, aktive og spændende aktiviteter Nordvestkysten har at byde på.

Læs mere

 

Skøjtebane i Blokhus

Jul i Nordjylland

PROJEKTET ER ANNULLERET PGA [COVID 19]

Destination Nordvestkysten, Destination Nord, Destination Himmerland, Destination Limfjorden og Rebildporten er gået sammen i et fælles markedsføringsprojekt om at profilere Jul i Nordjylland.

Læs mere om projektet

Martin Brygman - bare DK kampagne

Danmarkskampagnen 2020

PROJEKTET ER AFSLUTTET

Under overskriften "Meget mere end bare Danmark", er Danmarkskampagnen 2020 skudt i gang. Den skal få flere danskere til at opleve Destination Nordvestkysten.

Læs mere

Vandreture og god mad Nordvestkysten

Påskeindsats 2020

PROJEKTET ER AFSLUTTET
Læs mere

Rubjerg Knude Vestkystbrand

Kickstart Danmark 

PROJEKTET ER IGANG
20,6 mio. kr. i puljen. 
Kr. 500.000,- specifikt til kommunikation om Destination Nordvestkysten. Koordineres sammen med resten af Vestkystsamarbejdet.

Hirtshals Fyr
Hirtshals Fyr

Kickstart nærmarkeder

Pulje under udvikling.

Fiskerbåd Løkken

Fælles Vækst i Nordjylland

PROJEKTET ER I GANG
Destination Nordvestkysten er operatør på projektet, som i 2020 forventes at have et beredskab til en eventuel kickstart af nærmarkederne, i form af markedsføringsindsatser til en værdi af 12 mio.. Bagved projektet står 11 nordjyske kommuner, hvoraf Thisted-, Jammerbugt- og Hjørring kommune deltager fra vores destination.

Kernefortællingen om Vestkysten

Til brug i markedsføringen af Destination Nordvestkysten og Vestkysten som helhed er der udarbejdet en kernefortælling og en brandfilm, som portrætterer livet langs Vestkysten.

Thy

Brandfilm for Vestkysten

Herude vestpå. Leves og opleves livet på en særlig måde. Herude Vestpå. Langt fra alt. Kommer du tæt på det, der betyder mest.

Brandguide for Vestkysten

Læs mere om hvordan Vestkystbrandet er blevet til og find designmanual og fotostil samt læs hele kernefortællingen i sin fulde længde.