Gå til indhold
Far med børn på kutter

Hook & Cook ved Nordvestkysten

Dreng rører fisk

I hele september går Nordvestkysten i fisk! 

Fra Hirtshals til Thorsminde giver vi den en ”skalle” med uforglemmelige oplevelser, hvor både store og små har det som fisk i vandet. Her er ingen risiko for at få hverken sild eller klaptorsk i nakken for med hele 250 km fantastisk kyststrækning, står ingen som sild i en tønde.

 

Hook & Cook spots

En livsnerve af oplevelser

Helt tilbage til stenalderen indtog man østers, fisk og muslinger. Senere kom havfiskeriet, redningsstationer og båker. Udviklingen har gjort at vi i dag har nogle af Danmarks største fiskerihavne ved Nordvestkysten. Fiskeri er en livsnerve som knytter os tættere på naturen og giver fantastiske oplevelser for både store og små. I september hylder vi fisk, fangst og folk med aktiviteter for alle på Nordvestkystens Hook & Cook spots. Er du hooked? 

Familie ved akvarium

#BareDanmark

Hook & Cook er del af den nationale kampagne ”Meget mere end bare Danmark” . Siden er udarbejdet for at skabe øget rejselyst langs Nordvestkysten og inspirere alle vore gæster til nye ferieoplevelser. Bag indsatsen står 19 danske destinationer, Dansk Kyst og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark.