Gå til indhold
Hook & cook- familiefar på kutter

Hook & Cook

30.8.2021
Foto: Destination Nordvestkysten

Nordvestkysten går helt i fisk i september måned, hvor det nye tiltag 'Hook & Cook' løber af stablen. Med tiltaget vil vi samle såvel lokale som turister, der besøger Nordvestkysten i skuldersæsonen, om fiskeriet, der som bekendt er en livsnerve ved Nordvestkysten.

Fisk, fangst og folk er tre væsentlige termer for vores nye tiltag, Hook & Cook. Her sættes vi fokus på lystfiskeriet og havets fantastiske råvarer, i et forsøg på at vække opsigt og interesse for det, der er et af Nordvestkystens helt store kendetegn.

Hook & Cook finder sted ved syv kystbyer i destinationen, alle med hver deres særlige arrangementer, som sker løbende i september måned. Her vil både være sjove, lærerige, og aktive oplevelser for hele familien. Desuden vil der også være en række aktiviteter, hvor man selv er med til at tilberede og spise råvarerne fra Vesterhavets fantastiske spisekammer.

fårup sommerland

Foto:Destination Nordvestkysten

Hook-and-cook-børn med garn

Foto:Destination Nordvestkysten

Kampagnen, der skal skabe opmærksomhed omkring Hook & Cook, henvender sig hovedsageligt til par og børnefamilier i Nord- og Midtjylland, primært i destinationens geografi. Den forløber fra uge 31-39, og breder sig over en lang række kanaler, heriblandt: Addresseble TV, biografer, Google Ads, online annoncering på sociale medier og eksterne websites, native advertising samt en række tryksager i blandt andet branchekataloger, lokalaviser og større nyhedsmedier.

I forbindelse med markedsføringen af Hook & Cook vil vi desudenopfordre aktørerne, der tager del i eventet, til at tage del i dette, for eksempel ved at tilføje VisitNordvestkysten som medorganisator på deres Facebook-begivenheder.

Familie ved akvarium

Se kampagnefilmen

Foto: Destination Nordvestkysten

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish